Termeni si conditii de utilizare

 

                TERMENI SI CONDITII
 
Toate drepturile, inclusiv copyright-ul si dreptul asupra bazei de date, referitoare la site-ul www.topachizitii.ro  si la continutul sau, sunt detinute de AganTrust srl RO23231551 : J52/82/2008 sau altfel spus sunt utilizate de topachizitii in conformitate cu legile in vigoare.
 
Prin accesarea paginii web www.topachizitii.ro  va asumati responsabilitatea ca veti folosi continutul acesteia doar pentru uzul personal si nu cu scopul comercializarii. 
Accesand site-ul www.topachizitii.ro   va asumati obligatia de a nu copia, stoca in orice mediu (inclusiv pe oricare site web), distribui, transmite, retransmite, difuza, modifica sau face public orice parte din site-ul einsecticide.ro fara acordul prealabil al firmei AganTrust.

Continutul si structura site-urilor firmei AganTrust sunt protejate prin drepturi de autor.

Orice reproducere a informatiilor sau a datelor, in special folosirea textelor, a unor fragmente de texte, a unor imagini sau grafice, necesita aprobarea prealabila a firmei AganTrust


Termeni si conditii:
Accesarea si utilizarea acestui site sunt oferite de AganTrust
in conformitate cu urmatoarele conditii:
1. Accesarea acestui site releva faptul ca acceptati aceste conditii, care intra in vigoare odata cu prima utilizare a site-ului www.topachizitii.ro   isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile ori de cate ori va fi nevoie, modificarile respective fiind mentionate online.
2. Datoria dvs. este de a verifica in mod regulat informatiile de pe site pentru a afla in timp util modificarile care au fost facute. Utilizarea ulterioara a acestui site dupa ce modificarile au fost efectuate reprezinta acordul dvs. cu mentionarile facute anterior de noi.
3. Materialele de pe site nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descarcate, difuzate sau transmise in nici un fel cu exceptia uzului personal.
Orice alta utilizare a materialului de pe site necesita acordul prealabil al firmei AganTrust


Nu este permisa adaptarea, modificarea sau crearea unui alt material derivat din materialul continut de acest site sau folosirea acestuia pentru orice alt scop in afara uzului personal.
Acordul dvs. cu aceste conditii implica si faptul ca utilizarea site-ului trebuie facuta in concordanta cu normele legale si intr-o maniera care nu incalca drepturile, nu restrictioneaza si nu inhiba utilizarea acestui site de catre o terta persoana. Restrictionarea sau inhibarea includ si comportamentul ilegal, care poate cauza hartuirea sau disconfortul sau orice inconvenienta unei persoane, precum si transmiterea de materiale obscene sau ofensive, sau intreruperea activitatii normale a acestui site.
4. Acest site si informatiile, numele, imaginile, fotografiile, logo-urile si icon-urile referitoare la AganTrust srl produsele si serviciile sale sunt oferite respectand principiile calitatii si obiectivitatii.                                                                                                                                                                   AganTrust nu isi asuma responsabilitatea pentru orice disfunctii, probleme tehnice, erori sau actiuni neglijente care apar din sau in legatura cu utilizarea acestui site.
5. Orice contributie adusa acestui site este binevenita, cu conditia ca materialele trimise sa nu aiba un caracter defaimator.
6. Orice conditie care este considerata a fi ilegala sau invalida va fi modificata sau eliminata.
7. Termenii si conditiile sunt intocmite in concordanta cu legile din Romania.
8. Daca nu acceptati termenii si conditiile mentionate, atunci nu aveti permisiunea de a accesa continutul acestui site.