Spray anti viespi - Protect

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

21,70 RON cu TVA

Spray anti viespi - Protect

Anti Viespi

Aerosol Protect se foloseste pentru distrugerea viespilor care traiesc în cuiburi aflate în jurul casei, în mansarda, pe terasa sau în gradina. Cu ajutorul unei duze speciala de pulverizare a spray-ului împotriva viespilor Protect permite tratarea cuibului de viespi de la o distanta sigura. Datorita substantei active, insectele amortesc in cateva clipe, apoi mor. Aerosolul pentru combaterea viespilor trebuie aplicat direct pe cuibul de viespi in asa fel incat sa acopere viespile si imprejmuirile cuibului. Daca este nevoie, repetati tratamentul pana cand in cuib sau in jurul cuibului nu mai ramane nici o viespe care se misca. In timpul pulverizarii, tineti spray-ul in pozitie verticala, la o distanta de cel putin 1 - 3 metri fata de suprafata care urmeaza a fi tratata, aplicand aerosolul cu spatele la vant. Daca exista mai multe cuiburi unul langa altul, tratati-le si pe acestea in acelasi timp, incepand cu cuibul cel mai indepartat. Pentru a evita intepaturile, se recomanda efectuarea tratamentului dimineata devreme sau seara, cand insectele sunt in cuib si au o mobilitate redusa. Nu atingeti cuibul dupa aplicarea tratamentului. Cuibul se poate indeparta dupa aproximativ 1 - 2 zile. In cazul in care cuibul se afla in spatiu inchis, dupa aplicarea tratamentului, ventilati bine incaperea respectiva.  

Spray-ul contine gaz propulsor propan - butan ! pericol crescut de incendiu si explozie in cazul in care se utilizeaza in apropiere de foc deschis.
Flaconul este sub presiune, nu-l deschideti, nu-l loviti, nu-l expuneti la soare sau temperaturi de peste + 50 grade.
Produsul se pastreaza in ambalajul original, la locuri uscate, racoroase si ferite de soare timp de 3 ani de la data fabricatiei.
In caz de contact cu pielea, spalati imediat cu apa din abundenta.
Se pastreaza departe de alimente, intr-un loc neaccesibil copiilor.

Gramaj: 400 ml
 
Valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei
 
 
Disponibil pe stoc


 
Cod: 900017
 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.