Produs nou 2017 - PENGUIN - NO FROST 2kg

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

18,81 RON cu TVA

Produs nou 2017 - PENGUIN - NO FROST 2kgProdusul NO FROST de la PENGUIN este foarte usor de aplicat si are o capacitate mare de topire a zapezii si ghetii. Patrunde zapada si gheata chiar mai repede decat sarea (acest produs nu are in componenta sare), astfel este de 70-80 de ori mai putin coroziv decat sarea. Produsul nu albeste carosabilul, chiar ii confera da o nunanta de culoare mai inchisa si ii un aspect curat. Nu dauneaza nici unei suprafete pe care este presarat.

Poate fi utilizat in diferite locuri (ex. parcari, alei, drumuri, trotuare, trepte etc.), pe diferite suprafete (ex. granit, beton, gresie, caramida, lemn tratat pentru exterior, mixturi asfaltice, beton amprentant, asflat, pavaje din beton, piatra natura etc.) pentru deszapezirea, prevenirea si combaterea ghetii, dezghetarea rapida.

Nu degradeaza incaltamintea, nu pateaza covoarele, ofera protectie mediului ambient si mentine sanatatea oamenilor (are un procent redus de clorhide). Remanenta sa este de pana la 72 de ore, in conditii de temperaturi extreme de - 25 grade Celsius. Actioneaza intr-un timp foarte scurt asupra stratului de zapada, rezultate vizibile dupa 3-5-7 minute.

Poate fi folosit ca atare (aplicare uscata) prin imprastierea unui strat pe suprafetele inghetate, respectiv: autostrazi, parcuri, trotuare, parcari, rampe, suprafete in panta acoperite de polei si zapada. NO FROST- reprezinta cea mai buna alegere pentru mentenanta drumurilor pe timpul iernii, in actiunile de deszapezire, dar mai ales impotriva inghetului-poleiului, ca material antiderapant. Mai poate fi folosit lichid (aplicare lichida) prin prin dizolvarea produsului in apa, recomandat 30ml/mp. Se imprastie pe suprafata supusa inghetului/zapezii dupa inlaturarea stratului consistent de zapada/gheata. Pentru suprafete mici (trotuare, scara blocului, curti interioare), se poate aplica manual, iar pentru suprafete intinse cu ajutorul utilajelor speciale.

Consum specific:
- Aplicare uscata: sub 2mm gheata 20gr/mp; peste 2mm gheata 40gr/mp; sub 3cm zapada 20- 40gr/mp; peste 3cm zapada 50- 100gr/mp;
- Aplicare lichida (uzual concentratie 30%): 30ml/mp.

Conditii depozitare:
- Umiditate <60%;
- Temperatura min. 5grade;
- In caz de umiditate ridicata produsul se cristalizeaza formand bulgari, dar fara deteriorarea proprietatilor chimice ale produsului, situatie in care se recomanda, inainte de aplicare, maruntirea acestora pana la aducerea produsului in starea initiala (granule - fulgi).

Gramaj: 2 kg
 
 
Disponibil pe stoc
 

Cod: 000071

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.