Produs nou 2016 - Pestmaster Insektum gel forte - 30 gr

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

49,99 RON cu TVA

Produs nou 2016 - Pestmaster Insektum gel forte - 30 gr

Descriere:

Insektum Gel Forte este un produs creat pentru inlocuirea vechilor insecticide, combate gandaci de bucatarie cu succes, are o culoare alb galbui si este sub forma de gel.
Insecticidul elimina principalele specii de gandaci: gandacul negru de bucatarie, gandacul mic rosu-roscat, gandacul mare rosu-roscat. Ambalarea produsul s-a facut special pentru a putea fi usor de utilizat/aplicat, fara a expune la nici un risc pe cei aflati in jur (oamenii, animale de casa).
Insecticidul se poate aplica in cele mai inaccesibile locuri, cum sunt: contoarele, dozele de cabluri, transformatoarele de inalta tensiune, interiorul aparatelor electrocasnice, acolo unde insecticidele lichide nu se pot utiliza din motive de securitate.
Aplicarea se face in urmatorul mod: la un interval de 2-3 metri, se pun mici picaturi de gel de 01-02 gr cu o pondere mai mare in zonele in care isi au ascunzatorile, cum sunt: tevile de scurgere baie, bucatarie, tocurile usilor si geamurilor, electrocasnice aragaz, frigider etc.
Efectul insecticidului este de lunga durata 3-4 luni de la aplicare.
Toxic in caz de inhalare sau ingerare se vor respecta normele de protectie a muncii privind regimul de manipulare si utilizare a pesticidelor. Periculos pentru fauna acvatica. Evitati contactul cu pielea si ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra ambalajul intr-un loc uscat, ferit de umiditate.

Informatii suplimentare:


Model: Insektum gel forte
Producator: Pestmaster
Cantitate: 30 gr
Continut: Tetrametrin 1% Imidacloprid 2.5 %

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.