Produs nou 2015 - REP 68 - 750 ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

37,26 RON cu TVA

Produs nou 2015 - REP 68 - 750 ml

Descriere:

Spray-ul REP 68 pentru reptile creeaza o bariera olfactiva in locurile unde este aplicat, astfel incat va tine la distanta serpii, soparlele si alte reptile de locuinta dumneavoastra. Esentele naturale din care este compus produsul sunt foarte deranjante pentru reptile, fortandu-le sa paraseasca zona invadata. Spray-ul este potrivit pentru serpi, soparle, gustere si reptile in general. Spray-ul este ideal pentru suprafete verticale (pardoseli, zidurile casei, peretii casei, gard, glafuri, pavaj, etc) ..
Produsul este inofensiv pentru persoane si animale, nu creeaza probleme plantelor, terenului sau culturilor.
Se aplica in toate locurile unde reptilele pot aparea: gradina, piscina, casute din lemn, terase, camping, etc.
Spray-ul impotriva reptilelor, odata aplicat, creeaza o bariera olfactiva foarte deranjanta pentru reptile in general (serpi, soparle, gustere, etc.) determinandu-le pe acestea sa paraseasca zona tratata. Pulverizarea solutiei sub forma de spray face aplicarea produsului usoara si imediata. Spray-ul impotriva reptilelor se foloseste in toate locurile unde se gasesc reptile: ziduri, pavaje, pereti si suprafete verticale.
Pulverizati uniform spray-ul impotriva reptilelor pe toate suprafetele care se pot curata. Daca nu spalati suprafata tratata, produsul este eficient pentru aproximativ o saptamana. Ploaia si irigatiile pot reduce din eficienta spray-ului. In acest caz, repetati tratamentul. Aplicati produsul doar de 1/2 pe saptamana pana cand se acesta se termina.
Inainte de aplicarea pray-ului impotriva reptilelor pe gresie, faianta sau alte suprafete, se recomanda sa probati produsul pe o suprafata mica, pentru a va asigura ca suprafata este compatibila cu acesta.

Informatii suplimentare:


Model: REP68
Cantitate: 750 ml  
Contine: esenta de camfor si apa
Atentie: contine ulei de camfor ce poate provoca reactii alergice

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.