Produs nou 2015 - REP 08 - 300 ml / 6 m

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

85,19 RON cu TVA

Produs nou 2015 - REP 08 - 300 ml / 6 m

Descriere:

Gelul siliconic contra pasarilor REP 08 este dozat in cartuse si se foloseste pentru alungarea pasarilor. Este recomandat pentru jgheaburi, balustrade si suprafete liniare. Gelul perturba stationarea pasarilor pe verandele dumneavoastra, acoperisul casei, pervazul geamurilor sau pe aparatul de aer conditionat. Efectul gelului dureaza aproximativ 12-18 luni si se aplica pe aproximativ 6 metri liniari. Este ideal pentru porumbei si turturele precum si pentru alte pasari in general.
Produsul are o textura vascoasa, nu este un lipici si de poate utiliza pe orice suprafata externa sau interna. Pasarile cand se aseaza peste gel, sunt deranjate de vascozitatea acestuia, si prefera sa paraseasca locul tratat si sa se aseze in alta parte.
Gelul anti pasari este un produs incolor, inodor care poate fi utilizat pe orice suprafata (exp.: jgheaburi, balustrade, balcoane, acoperisuri, statui). Nu afecteaza suprafata tratata.
Se poate aplica usor cu un pistol normal de silicon, care trebuie achizitionat separat, deoarece nu este inclus in pachet. Tubul este suficient pentru o suprafata de 6 metri liniari. Se recomanda sa se aplice in unul sau mai multe benzi, in functie de latimea suprafetei de tratat. Produsul este eficient si la temperaturi ridicate (de la -10°C pana la +90°C) si dureaza de la 12 pana la 18 luni, in functie de locul unde este aplicat. O infazie masiva de pasari poate diminua eficienta produsului. In acest caz, repetati aplicarea gelului. Pentru a indeparta produsul, se poate folosi, in functie de suprafata tratata, fie apa calda cu detergent, fie un solvent sintetic.
Tineti la distanta produsul de copii si animele domestice. Nu folositi produsul decat pentru scopul pentru care a fost proiectat. Nu ne asumam responsabilitatea pentru folosirea necorespunzatoare a produsului. Nu foositi produsul pentru pasarile mici. Nu contamineaza apa sau alimentele. Nu este o jucarie. Nu aduceti in contact cu ochii si mucoasele nazale. In cazul contactului cu pielea sau cu imbracamintea clatiti imediat cu apa. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa si adresati-va medicului, aratandu-i eticheta produsului.

Informatii suplimentare:


Model: REP08
Cantitate: 300 ml

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.