Produs nou 2014 - Pestmaster Bird Ultrasound Repeller Pestmaster UAF03 - 70 mp

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

208,06 RON cu TVA

Produs nou 2014 - Pestmaster Bird Ultrasound Repeller Pestmaster UAF03 - 70 mp

Descriere:

Dispozitivul Pestmaster UAF03 are cinci moduri de functionare. Pe o parte a aparatului sunt prezente 3 LED-uri colorate, galben, rosu si verde, fiecaruia corespunzandu-i unul din cele 5 moduri de functionare.
Mod ultrasunete + alarma + flash - LED galben
Mod flash - LED verde
Mod ultrasunete + alarma - LED rosu
Mod flash la intervale de 30 de secunde - LED rosu intermitent
Mod ultrasunete - LED verde intermitent

Ultrasunetele sunt unde sonore de inalta si joasa frecventa, ce afecteaza sistemul nervos al animalelor, acestea fiind foarte sensibile la unde ultrasonice. Sunt imperceptibile de urechea umana, dar afecteaza rozatoarele, soarecii, sobolanii, gandacii si altele.
LED-urile frontale, foarte luminoase si puternice, sperie animalele, alungandu-le din raza de actiune a aparatului.
Alarma puternica emisa de aparat poate fi auzita si de om, caini, pisici, si are rolul de a speria daunatorul.
Indiferent de modul de functionare, aparatul sesizeaza prezenta daunatorilor cu ajutorul unui senzor de miscare aflat in partea din fata a aparatului. Suprafata acoperita de senzor este de 70 mp.

Aparatul functioneaza fie alimentat la priza de 220V, fie cu o baterie de 9V. In partea stanga a aparatului exista un buton negru, si 3 LED-uri colorate pt. indicarea modului de functionare a aparatului. Pentru pornirea si oprirea aparatului tineti apasat butonul negru 2 secunde.
Cand porniti aparatul, va intra in modul de functionare ultrasunete + alarma + flash, iar LED-ul galben se va aprinde. Pentru comutarea in alt mod de functionare, apasati butonul negru pana cand ajungeti in modul dorit. Pentru a schimba modul ulterior, opriti aparatul si reporniti-l. Ex: Doriti modul flash la intervale de 30 de secunde. Apasati butonul negru indelung pentru pornirea aparatului. LED-ul galben se va porni. Apoi apasati de 3 ori butonul negru, pana cand LED-ul rosu va fi pornit intermitent.

Aparatul este unul foarte versatil. Pentru ca poate fi alimentat cu baterii de 9V, se poate instala si in poduri, pivnite sau spatii unde nu exista prize.
Poate fi deasemenea instalat in gradini si pe terase exterioare. Desi nu este rezistent la apa, il puteti folosi pentru perioade scurte in locuri umede.
Pe partea din spate a aparatului exista un locas special pentru a putea agata aparatul pe perete, pe grinzi, sau in alte locuri unde aparatul necesita suspendare.

Informatii suplimentare:


Model: UAF03
Producator: Pestmaster
Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Alimentare: 220V / 50Hz; baterie 9V
Suprafata acoperita de senzorul infrarosu: 70mp
Unghiul acoperit: 110 grade
Gama de frecvente: 15-26 KHz
Frecventa audio: aprox. 7 KHz
Presiunea sunetului emis: 110 dB

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.