Produs nou 2013 - Pestmaster 360 grade - 370 mp

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

124,00 RON cu TVA

Produs nou 2013 - Pestmaster 360 grade - 370 mp

Descriere:

Dispozitivul Pestmaster AG360 emite ultrasunete, ce afecteaza sistemul nervos al rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor si gandacilor, acesti daunatori fiind foarte sensibili la sunete de inalta frecventa. Continua functionare a aparatului va bombarda daunatorii cu ultrasunete, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat.
Acest produs are un design unic, cu trei boxe, astfel incat ultrasunetele emise acopera 360 de grade. Frecventa este continuu variabila, astfel incat daunatorii sa nu se obisnuiasca si sa devina imuni.
Designul si constructia unica a aparatului AG360 va garanteaza o acoperire la un unghi de 360 de grade, pe o suprafata de 370 metri patrati.
In timpul functionarii aparatului, dvs. nu veti auzi nimic. LED-ul din partea superioara a aparatului confirma functionarea aparatului. Nu desfaceti aparatul, altfel pierdeti garantia. Risc de soc electric!
Odata introdus in priza, LED-ul rosu de pe aparat se va aprinde, indicand o buna functionare. Dvs. nu veti auzi nimic, dar aparatul va incepe sa emita imediat ce a fost introdus in priza.
Puteti verifica functionarea boxelor prin comutarea butonului de TEST din partea inferioara a aparatului in pozitia ON. Puteti observa astfel modul in care daunatorii percep ultrasunetele.
Destinat uzului impotriva soarecilor, sobolanilor, gandacilor de bucatarie, gandacilor de Colorado, furnicilor, paienjenilor, soparlelor, greierilor, puricilor, capuselor si altele.
Design-ul este unul modern. Carcasa este de dimensiuni compacte, fabricata dintr-un plastic foarte robust. Aparatul poate fi instalat cu succes in gradinite, scoli, magazine alimentare, restaurante, sali de mese, cluburi de noapte, etc. Nu va atrage atentia, intrucat nu foloseste fum, otravuri, chimicale sau alte substante periculoase. LED-ul este discret, si nu atrage atentia.
Dispozitivul AG360 nu afecteaza membrii familiei, copii, batrani, si nici animalele de companie precum caini, pisici, papagali. Poate afecta insa porcusorii de guineea, hamsterii, sinsila si diverse reptile.

Informatii suplimentare:


Model: AG360
Producator: Pestmaster
Garantie persoane juridice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Alimentare: 220V / 50Hz
Aparat cu ultrasunete impotriva: daunatorilor si insectelor
Dimensiuni: 75.25mm x Ø120
Greutate: 340g
Aria de acoperire: 370mp
Unghi de emitere: 360°

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.