Produs nou 2012 - Insecticid universal impotriva insectelor taratoare si zburatoare - Insektum 100 ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

16,88 RON cu TVA

Produs nou 2012 - Insecticid universal impotriva insectelor taratoare si zburatoare - Insektum 100 ml

Descriere:

Insecticidul Insektum poate fi folosit in eliminarea unui spectru larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnici, etc.
Actiunea insecticidului este prin contact si ingestie. Are o eficacitate mare, datorita substantei active care formeaza particule care se vor lipi de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor, si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact, provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute. Cand insecta incearca sa inlature aceste particule, vine de fapt in contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute, dupa care moartea insectelor survine in decurs de 24 ore.
Solutia este recomandata pentru combaterea gandacilor de bucatarie, mustelor, tantarilor, puricilor, capuselor, plosnitelor, moliilor si altor insecte din domeniul sanatatii publice. Se aplica  in doza de 20 ml intr-un litru de apa pentru insectele zburatoare si 40 ml intr-un litru de apa pentru insectele taratoare. Solutia obtinuta se aplica prin pulverizare sau, in lipsa mijlocului de pulverizare cu ajutorul unei pensule sau a altui mijloc potrivit acestui scop, cu conditia de a se evita contactul cu pielea si ochii. Se aplica in cantitate de aproximativ 50 ml/m.p. in toate locurile sau zonele infestate de insecte.
Insektum care o eficienta ridicata, ideal in combaterea insectelor zburatoare (muste, tantari, etc) si taratoare (gandaci, furnici, pureci). Produsul este foarte eficace si pentru deparazitarea mobilierului infestat cu diferite insecte (molii, carii, plosnite) aplicandu-se mai ales in zonele  de imbinare si crapaturi. Produsul se poate utiliza cu eficienta ridicata si in dezinsectia locurilor care genereaza insecte, cum sunt platformele de gunoaie menajere (generatoare de muste) sau locurile generatoare de tantari (subsoluri inundate).
Insektum Insecticid universal este eficient aproximativ 90 de zile, acest timp putand varia in functie de tipul spatiului si a suprafetei tratate. Se poate folosi in spatii alimentare, spatii de locuit, institutii de invatamant, sanatate, spatii industriale, birouri, pe domeniul public, etc.

Continut:

- Cypermethrin 10%
- Piperonil butoxid 5%

Atentionari:

- A nu se lasa la indemana copiilor;
- A se pastra ambalajul intr-un loc uscat, ferit de umiditate.

Informatii suplimentare:

Model: Insektum Insecticid Universal
Cantitate: 100 ml
Producator: Pestmaster

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.