PENGUIN - STOP ICE previne si combate gheata, produs biodegradabil - 5kg

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

35,02 RON cu TVA

PENGUIN - STOP ICE previne si combate gheata, produs biodegradabil - 5kgProdusul de la Penguin actioneaza ca un material antiderapant, topind si impiedicand formarea poleiului. Remanenta antiinghet de aproximativ 72 ore. Eficienta in conditii de frig, chiar si la temperaturi scazute de pana la -34°C. Exotermicitate (degaja caldura in momentul aplicarii). Consum specific. Curatare gheata/zapada 15g/mp. Preventie gheata 5-9g/mp.
Produsul protejeaza mediul ambient si sanatatea oamenilor (procent redus de clorhide), nu deterioreaza incaltamintea, nu pateaza covoarele si pardoselile din lemn. Nu afecteaza suprafetele unde este utilizat si nu este coroziv. Inchide carosabilul la culoare, conferindu-i un aspect curat. Penetreaza gheata si zapada mai rapid decat sarea, fiind de 70-80 ori mai putin coroziv decat aceasta.

Produsul poate fi degradat de factorii biologici (biodegrdabil), avand un rol important in preventia si combaterea inghetului, a stratului de zapada de pe carosabil. Datorita formulei de baza, clorura de magneziu, STOP ICE actioneaza ca o bariera impotriva formarii ghetei/a stratului de zapada deja depus, facilitand mai usor indepartarea acesteia de pe carosabil. Produsul nu contine sare. Utilizarea produsului este eficienta in topirea ghetei, impiedicarea formarii poleiului pentru trepte (gresie , beton, granit ceramica), trotuare (piatra naturala, pavaje din beton), drumuri de acces (mixturi asfaltice, beton amprentant, astfalt), locuri de parcare. Scaderea temperaturii atmosferice sub - 8°C face ca sarea traditionala sa isi piarda din eficienta, devenind un produs daunator mediului inconjurator, fiind foarte coroziv, ceea ce nu se intampla in cazul utilizarii STOP ICE, produsul actionand pana la temperatura de -34°C.
Aplicare uscata (in conditii de iarna severa), cu/sau fara material antiderapant; Aplicare lichida(prevenire inghet); In forma lichida (uzual concentratie 22%)se utilizeaza ca agent de umectare a sarii traditionale, agent de prevenire si combatere a inghetului.

Prin dizolvarea fulgilor/granulelor in apa se obtine solutia clorurei de magneziu, recomandarea fiind de 20 ml/produs/ mp. Umetcarea sarii traditionale prin metoda 5z, fiind cea indicata. Se raspandeste pe suprafata supusa inghetului/ zapezii dupa inlaturarea acesteia. Pentru suprafete mici (trotuare, scara blocului, curti interioare) aplicarea facandu-se manual sau cu ajutorul utilajelor speciale in cazul suprafetelor intinse (deszapezire carosabil).
Conditii depozitare:
- Umiditate <60%
- Temperatura min. 5grade
- In caz de umiditate ridicata produsul se cristalizeaza formand bulgari, dar fara deteriorarea proprietatilor chimice ale produsului, situatie in care se recomanda, inainte de aplicare, maruntirea acestora pana la aducerea produsului in starea initiala (granule-fulgi).


Gramaj:
2.5 kg
 
 
Disponibil pe stoc

 

Cod: 000069
 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.