Gel impotriva gandacilor de bucatarie - Foval - 5gr

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

35,15 RON cu TVA

Gel impotriva gandacilor de bucatarie - Foval - 5gr

FOVAL GEL-GANDACI este un insecticid eficient gata de folosire impotriva gandacilor (nimfe si adulti) din speciile Blatella germanica (Gandacul rosu de bucatarie), Blatta orientalis (Gandacul negru de bucatarie), Supella longipalpa (Gandacul de mobila) si Periplaneta americana (Gandacul american). FOVAL GEL Gandaci este usor de utilizat, se aplica cu precizie datorita modului de ambalare (seringa). Este apetisant si cu o putere mare de atractie, garantand astfel o eficienta maxima in combaterea gandacilor de bucatarie. Produsul poate fi utilizat pentru controlul daunatorilor in locuinte, cinematografe, scoli, spitale, baraci, baruri, restaurante, hoteluri, campinguri, trenuri, nave, avioane, depozite, industrie, in general, industria alimentara.

Inspectati cu atentie inainte de aplicare, pentru a verifica starea de infestare si identificati locurile in care sunt prezenti daunatorii. Tratati local, in locurile unde daunatorii sunt prezenti mai precis in locuri greu de accesibile cum ar fi: in interiorul aparatelor de uz casnic si a aparatelor electronice (frigidere, aragaze, masini de spalat rufe, calculatoare, CD playere, instalatii electrice ), in locuri calde si umede (bai, bucatarii, chiuvete, conducte de apa, cuptoare, puncte de colectare a deseurilor etc.) precum si in locuri intunecate, unde sunt crapaturi in perete sau in podea.

Gelul se aplica in cat mai multe locuri. Se pun picaturi de gel in cat mai multe locuri prin care gandacii pot trece. Se recomanda repetarea procedurii dupa cateva saptamani. Datorita modului de ambalare (seringa) poate fi aplicat chiar si in cele mai ascunse locuri frecventate de gandaci.

DOZE:


Impotriva daunatorilor din speciile:
- Blattella germanica si Supella longipalpa, se aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel, maxim 0,04 gr. (diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 1-4 picaturi;
- Blatta orientalis si Periplaneta americana, se aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04 gr. (diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 2-6 picaturi.

Primii gandaci mor in urmatoarele ore de la ingestie care, pe cat posibil, vor trebui lasati in acelasi loc, deorarece speciile de gandaci se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadravele celor morti creand astfel un efect de "cascada" care exinde activitatea produsului FOVAL GEL Gandaci. In conditiile normale actiunea produsului dureaza aproximativ 3 luni. Acolo unde avem un nivel ridicat de infestare, recomandam repetarea tratamentului la 1-2 saptamani.

Informatii suplimentare:


Nu contaminati alimentele, bauturile precum si alte recipiente in timpul utilizarii.

Nu tratati suprafetele absorbante cum ar fi covoare sau alte materiale textile astfel incat produsul ar putea fi absorbit.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

A se folosi doar pentru combaterea daunatorilor.

Dupa utilizare, spalati-va mainile.

A se feri de alimente, bauturi si furaje.

Gramaj: 5 g / seringa
 
 
Disponibil pe stoc

 
Cod: 200002

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.