Gel anti cartite, rozatoare - REP48 - 1000ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

39,29 RON cu TVA

Gel anti cartite, rozatoare - REP48 - 1000ml

REP48     - 1000 ml

Capsule (cuburi) de gel impotriva rozatoarelor – 1000 ml

Capsule (cuburi) de gel pentru vidre, veverite, soareci, cartite si arici, care creeaza o bariera olfactiva persistenta si rezistenta la ploaie sau irigatii, ce tine la distanta daunatorii.  Esentele naturale (printre care si esenta de usturoi) cu care capsulele sunt impregnate, sunt deosebit de deranjante pentru rozatoare, care parasesc gradinile, peluzele si pasunele dvs. Aceste capsule de gel se introduc in tunelurile rozatoarelor, in gaurile cartitelor sau in apropierea pagubelor produse de daunatori. 1000 ml sunt suficienti pentru a trata o suprafata de aproximativ 50-60 metri patrati, sau 25-30 de gauri.

Cum functioneaza: capsule (cuburi) de gel aromat care creeaza o bariera oflactiva foarte deranjanta pentru cartite, vidre si arici.  Aceste cuburi de gel sunt inofensive pentru oameni si animale si nu dauneaza peluza, plantele, gradina si culturile dumneavoastra. Ideal pentru orice tip de rozatoare care sapa galerii in pamant. Starea sa de gel, face ca acest produs sa fie rezistent la ploaie, irigatii si umiditate. Aceste capsune nu inlocuieste produsele de specialitate impotriva rozatoarelor, dar reprezinta solutia ideala atunci cand nu doriti sau nu puteti folosi substane chimice veninoase. Mixul special de esente parfumate impiedica rozatoarele sa mai perceapa aromele plantelor si insectelor cu care se hranesc, determinandu-i astfel sa paraseasca zona in cautare de hrana in alta parte. Produsul este inofesiv pentru oameni, animale si plante.

Unde se foloseste: in orice gaura si/sau galerie sapata de cartite, vidre si arici, precum si in preajma acestor gropi.

Doze: introduceti 4-6 cuburi de gel in interiorul gaurilor si/sau galeriilor, precum si in preajma acestora. Repetati tratamentul la intervale de 15-20 de zile pana la obtinerea rezultatului dorit. Produsul este rezistent la apa (ploaie, irigatii, umiditate, etc.). In cazul ploilor si irigatiilor abundente se recomanda repetarea tratamentului.

Atentionari: nu folositi produsul pentru alte scopuri decat cel indicat, sau in mod necorespunzator. Pastrati produsul in ambalajul original, in locuri ferite de lumina si umezeala. Tineti la distanta produsul de copii. Pastrati produsul in ambalajul original, in locuri uscate, departe de razele solare si sursele de caldura. Nu pastrati produsul langa alimente. In cazul contactului cu ochii si mucoasa nazala spalati imediat cu apa rece.

 

Disponibil pe stoc

 

Produs in Italia
 
Cod: 920012

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.