Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM (10kg)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

204,23 RON cu TVA

Fertilizant peluza + erbicid NPK 9-3-6 DCM (10kg)

NPK 9-3-6 DCM pentru gazon este un ingrasamant organic, ambalat intr-un sac de 10kg, va ofera posibilitatea tratarii unei suprafete de 250mp. Ingrasamantul acesta se foloseste in lunile aprilie, mai, iunie si septembrie.
Este indicat pentru a obtine un gazon curat (fertilizant peluza + erbicid), actioneaza impotriva bucuruienilor (pir, papadie, trifoi, scaieti etc). Nu exista riscul de arsuri ale gazonului sau supra dozaj, datorita materiilor organice selectate si a repartitiei omogene a materiei active in granule (sistemul MINIGRAN ®) cu aport de minerale si descarcare lenta pentru 100 de zile. Materiile organice sunt transformate in humus de viata microbiana. Humusul amelioreaza structura si capacitatea de retinere a apei in sol, stimuland inradacinarea si viata microbiana, iar elementele nutritive vor fi mai bine retinute. Repartitia omogena asigura elementele nutritive gazonului cu o crestere uniforma si fara buruieni.
Pe timp secetos trebuie udat, pentru a stimula viata microbiana.

Pentru ca fertilizantul sa elimine buruienile inainte ca acestea sa faca seminte, trebuie aplicat in lunile aprilie, mai, iunie si septembrie. Actiunea este stimulata de conditii climatice ce favorizeaza fotosinteza (temperatura si lumina, imprastiati fertilizantul–erbicid la o temperatura de minimum 15°C. Doar gazonul va fi tratat; atentie sa nu tratati si alte plante in afara gazonului.
Pentru a accelera actiunea produsului, udati pe timp uscat.

Aplicarea se va repeta dupa cateva zile, in cazul unei cresteri rapide a buruienilor.

Atentionari:
- Nu tundeti gazonul timp de 3-4 zile inainte si o saptamana dupa aplicarea produsului. Un tratament poate fi necesar si toamna in cazul in care semintele de buruieni prealabil formate incep sa germineze. Aplicandu-l si toamna puteti profita un timp mai indelungat iarna de un gazon verde.
- A se respecta instructiunile de folosire;
- A nu se lasa la indemana copiilor;
- A se evita contactul cu ochii, in cazul contactului cu ochii sau pielea clatiti cu apa din abundenta si consultati medicul.

Produs: in Belgia
Gramaj: 10 kg
 
 
Disponibil pe stoc
 

Cod
: 160037
 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 25 RON.