Electronic Pest Repeller ultrasunete PR-220.4

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

155,72 RON cu TVA

Electronic Pest Repeller ultrasunete PR-220.4

Echipamentul electronice de combatere a rozatoarelor PR-220.4 e proiectat sa alunge rozatoarele intr-un mod ecologic, fara a utiliza substante chimice toxice si a polua. Echipamentul electronic de combatere a rozatoarelor PR-220.4 alunga soareci, sobolani, veverite, dihori, vulpi, lilieci. Acesta poate fi folosit in case, birouri, garaje, depozite, etc.

Principiul de functionare: echipamentele emit ultrasunete puternice care afecteaza aparatul auditiv si  sistemul nervos al rozatoarelor. Acest sunet nu pot fi auzit de oameni si animale mari, dar el influenteaza puternic rozatoarele deoarece incalca functiile lor vitale si provoaca panica. Rozatoarele inceteaza sa se hraneasca si sa se multiplice si parasesc in cele din urma  zona protejata.

Impactul preconizat: efectul initial apare dupa aproximativ 12-14 zile si un maxim dupa aproximativ 25 de zile. In aceasta perioada veti observa activitatea crescuta la rozatoare. Acest lucru este normal - sub influenta undelor ultrasonice parasesc adaposturile lor, iar mai tarziu locul.

Instructiuni de utilizare: Consumul de energie electrica este minim. In timpul functionarii, este posibil sa se auda pocnituri sau bazait. Acest sunet se datoreaza semnalelor modulate este parte a functionarii normale. Forma si frecventa de impulsuri este in continua schimbare, previne obisnuinta rozatoarelor.

Date tehnice:
Alimentare: 220V/50Hz
Consum de energie: 9W
Gama de frecvente: 20 000 - 30 000 Hz
Aria acoperita: pana la 360 de metri patrati
Dimensiuni: 180x150x90mm

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                      pentru persoane fizice: 24 luniProdus in Bulgaria
 
Cod: 110004

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.