Dispozitiv electronic impotriva pasarilor daunatoare BR 14

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

722,81 RON cu TVA

Dispozitiv electronic impotriva pasarilor daunatoare BR 14

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE: In principiu, BIRD instinct biologic GUARD este setat pentru a avertiza pasarile ca se afla in  pericol. BIRD GUARD sunet (Scream) sperie pasarile la intervale regulate. Acesta emite un semnal pentru pasari sa nu atace zonele protejate.

Principalele avantaje ale  aparatului GUARD BIRD: Un senzor de lumina activeaza dispozitivul in timpul zilei si  pe timp de noapte atunci cand sesizeaza prezenta pasarilor
Capacitatea de a furniza atat bateria cat si  grila electrica -220V;
Instalarea si operarea facila.

Impactul preconizat: Impactul economic mediu de utilizare a GUARD BIRD  variaza intre 50-80%. Efectul depinde de speciile de pasari ocrotite si numarul de pasari.

INSTALAREA APARATULUI: Nu este nevoie de cunostinte de specialitate pentru instalare si operare. BIRD GUARD se instaleaza in mijlocul unei zonei protejate la o inaltime de 150-200 cm. Aparatul se fixeaza cu doua console de metal. Alimentarea BIRD GUARD necesita o tensiune de 12V si capacitate de 40-60Ah (bateria de masina de exemplu). Conectati mufa rosie la borna "+" a bateriei si conectorul negru la terminalul "-". Bateria este protejata de lumina directa a soarelui. Dupa deschidere, lumina verde se aprinde, ceea ce indica functionarea. Cu o baterie BR-4 functioneaza 6-8 saptamani, si BR-30 4-6 saptamani. Dupa alimentare asteptati aproximativ 15 minute si veti auzi un semnal sonor.

Date tehnice:

Voltaj: 12C/DC

Sursa de alimentare:  Acumulator auto 50A

Consum de energie: 20W

Zona efectiva: 18047 - 20234 mp

Temperatura de operare: -10 C + 40 ° C
 
 
Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                      pentru persoane fizice: 24 luni


Produs in Bulgaria
 
Cod: 110007

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.