Alarma pentru motocicleta - M073N

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

39,95 RON cu TVA

Alarma pentru motocicleta - M073N

Alarma Kemo M073N porneste automat o sirena sau un claxon, in cazul in care motocicleta ar trebui sa fie mutata dintr-o poziție de parcare in oricare alta pozitie. Este un modul impermeabil si protejat contra trepidatiilor. De asemenea, poate fi utilizat pentru a proteja orice alte obiecte, care nu trebuie sa fie mutate. Timpul alarmei este nelimitat. Se recomanda sa conectați o mica sirena electronica al carei sunet difera de o sirena normala.

Produsul este ideal pentru motociclete, scootere, biciclete, semnalizatoare de contact ferestre etc. Se foloseste pentru supravegherea vehiculelor sau/si aparatelor. Daca alarma de motociclete a fost montata conform desenului, modulul este gata de operare dupa conectare.

Modului M073N necesita fixarea  intr-un loc corespunzator pe obiectul care necesita sa fie supravegheat (motociclete, scutere, etc.), respectand instructiunile:
- modulul poate trece direct pe curent pana la max. 1 A la tensiuni de 1 pana la 25 V / DC. Deci, s-ar putea conecta claxoane mai mici de scutere sau sirene electronice in mod direct. Daca doriti sa conectati claxoane sau lampi cu un consum mai mare de curent este necesara interpunerea unui releu de automobil. Modulul M073N activeaza releul, dupa care este posibila comutarea la o intensitate de pana la 20 A, in functie de marimea releului cu care intra in contact.
- exista un senzor dependent de pozitie in interiorul modulului, care se cupleaza cand este in pozitie orizontala si se opreste cand este inclinat lateral (indiferent de directie). Deci, modulul trebuie sa fie montat in asa fel, incat sa se situeze in pozitie orizontala, in stare de alarma. In vederea stabilirii modului de stare de repaus trebuie sa fie inclinat cel putin 15°!

Atentie!
Componentele aditionale prezentate in schita de montaj, cum ar fi acumulatorul, comutatorul, sirena, claxonul, etc., nu fac parte din pachet. In momentul in care alarma se declanseaza, aceasta va suna continuu, neavand un modul de limitare in timp a sunetului. Se recomanda conectarea la o sirena al carei sunet este diferit fata de claxonul obisnuit.

Date tehnice:
 
Unghiul de inclinare pentru comutare: aprox. de la 12 la 20° in toate directiile
 
Capacitate de comutare: max. 25 V / DC max. 1 A
 
Dimensiuni: aprox. 3 x 2.5 x 1.5 cm (fara curele de fixare)


Disponibil pe stoc


Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                   pentru persoane fizice: 24 luni


Produs in Germania
 
Cod: 120017