Statie de intoxicare soareci,sobolani - TOP39

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

37,80 RON cu TVA

Statie de intoxicare soareci,sobolani - TOP39

Container profesional de securitate cu accesorii pentru momeli rodenticide. Protejeaza momeala de intemperii, impiedicandu-le a fi eliberate in mediul inconjurator. Statia de intoxicare este formata din doua piese, pentru utilizarea in zone uscate sau umede pentru sobolani. Potrivita pentru momeli solide sau libere. Fabricate din plastic rigid si vin dotate cu un sistem de inchidere cu cheie. Au compartimente separate de hranire.

Statie folosita in cazul interventiilor fara monitorizare. Usor de montat si demontat. Se utilizeaza in deratizarea ariilor interne si externe, cu distributia in siguranta a momelii de tip pasta, pulbere si grau.

Momeala se va amplasa in unul din compartimentele prevazute in interiorul statiei de intoxicare. Inchiderea statiei de intoxicare se face prin impingerea si apasarea capacului in sistemul de clicheti aflati pe partea inferioara a statiei si se va incuia cu cheia. Este recomandabil sa se fixeze statia de un suport fix (ziduri, beton, stalpi etc).  Statia se va amplasa la perete, in asa fel incat gaurile de intrare sa fie catre partea peretelui si in ambele sensuri libere. Se recomanda ca statia sa ramana cel putin 7 zile in aceeasi pozitie , dupa care se va controla si la nevoie se va inlocui sau completa momeala pana cand nu va mai fi frecventata de rozatoare. Pentru cele mai bune si rapide rezultate, utilizati mai multe statii de intoxicare concomitent.

 

Date tehnice:

Greutate: 134 gr

Material: Plastic dur

Culoare: Negru

 

 

Disponibil pe stoc

 
Cod: 920022

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.