Spray anti pasari 750ml REP 29

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

37,27 RON cu TVA

Spray anti pasari 750ml REP 29

REP29    - 750 ml

Spray impotriva pasarilor – 750 ml

Spray impotriva pasarilor, non-toxic, pe baza de arome naturale foarte deranjante pentru pasari. Puteti sa-l folositi pe balcoane, terase si zone in aer liber, unde se aseaza pasarile. Potrivit pentru porumbei, lilieci, vrabiile si alte pasari in general.

Cum functioneaza: Spray-ul impotriva porumbeilor si liliecilor este un lichid sub forma de spray, non toxic, care se aplica pe toate suprafetele externe ce se pot curata. Pasarile, in special porumbeii si liliecii, obisnuiesc sa murdareasca in mod regulat locurile deja marcate de ele sau de alte pasari. Spray-ul impotriva pasarilor, datorita esentelor particulare, face locul respectiv nedorit din punct de vedere olfactiv, determinand astfel pasarile sa paraseasca zona respectiva.

Unde se foloseste: Pe toate suprafetele exterioare care se pot curata. De exemplu: terase, balcoane, praguri, jgheabui, ziduri, garduri, etc.

Cum se foloseste: Pulverizati produsul pe suprafata pe care doriti s-o protejati, dup ce ati spalat-o in prealabil si ati inlaturat eventualele resturi organice. Aveti in vedere faptul ca suprafata sa  fie uscata inainte sa aplicati produsul. Se recomanda sa repetati tratamentul ori de cate ori este nevoie, si sa reduceri doza cand ajungeti la rezultatele dorite. Ploaia si spalarea suprafetei respective pot reduce eficienta produsului. In acest caz, repetati tratamentul.

Atentionari: nu-l folositi decat pentru scopul pentru care a fost produs. Nu este o jucarie. Tineti produsul departe de copii. Nu pulverizati pe piele, ci doar pe suprafete exterioare care se pot curata. Nu depasiti dozele recomandate. Pastrati produsul in ambalajul original, in locuri uscate, departe de razele soarelui sau de sursa de caldura. Nu aruncati recipientul dupa terminarea produsului. Nu tineti produsul langa alimente. Nu pulverizati produsul in ochi, mucoase nazale, sau pe oameni. In cazul contactului cu ochii si mucoasele nazale, spalati-va cu apa din abundenta. Nu ingerati produsul. Nu folositi produsul direct pe plante sau flori.

Continut: esente parfumate si apa.

Disponibil pe stoc

 
Cod: 920009

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.