Spray anti animale 750ml REP02

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

37,27 RON cu TVA

Spray anti animale 750ml REP02

REP02    - 750 ml

Spray impotriva animalelor (pentru exterior) – 750 ml

Spray impotriva animalele domestice si salbatice, non toxic, utilizat pentru suprafete in aer liber, cum ar fi: porti, usi, scari, trotuare, etc. Se foloseste pentru caini, pisici si animale in general.

Potrivit pentru: trotuare, ziduri, porti, usi de garaj, usi, scari, etc.

Cum functioneaza: spray-ul impotriva animalelor este un lichid pulverizat, nontoxic, care se aplica pe toate suprafetele externe care se pot curata. De obicei, cainii si pisicile au tendinta de a marca teritoriile deja marcate de ei sau de semenii lor. Spray-ul impotriva animalelor pentru exterior, datorita esentelor particulare, face ca locul tratat sa fie respingator din punct de vedere olfactiv pentru animale, determinandu-le sa paraseasca zona respectiva.

Unde se foloseste: pe toate suprafetele externe care se pot curate, cum ar fi ziduri, trotuare, porti, usi, garduri, garaje, etc.

Cum se foloseste: pulverizati produsul peste suprafetele pe care doriti sa le protejati, dupa ce in prealabil ati curatat suprafata de resturi organice si ati spalat-o cu apa. Asteptati ca suprafata sa se fi uscat inainte sa pulverizati produsul. Se recomanda sa repetati tratamentul in functie de tipul de infestare, si sa reduceti doza atunci cand obtineti rezultatele dorite. Ploile abundente si spalarea suprafetei respective, pot reduce eficienta produsului. In acest caz, repetati tratamentul ori de cate ori este nevoie.

Atentionari: nu folositi produsul pentru alte scopuri decat cel pentru care a fost produs. Nu este o jucarie. Tineti la distanta produsul de copii. Nu pulverizati pe piele, ci doar pe suprafete exterioare care se pot curata. Nu depasiti dozele indicate. Pastrati produsul in ambalajul original, in locuri uscate, ferite de razele soarelui si surse de caldura. Nu distrugeti ambalajul dupa folosire. Nu tineti produsul langa alimente. Nu pulverizati in ochi, nas, imbracaminte. In cazul contactului cu ochii si mucoasa nazala, spalati-va imediat cu apa rece. Nu ingerati produsul. Nu folositi pe plante si flori.

Continut: esente parfumate si apa.

 

Disponibil pe stoc


Produs in Italia
 
Cod: 920003

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.