SP - Tratament total (500ml)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

30,99 RON cu TVA

SP - Tratament total (500ml)

Spray-ul insecticid pentru plante de la Super Plant produs in Belgia, va oferi protectie totala cu actiune tripla (insecticid, fungicid, acaricid) plantelor ornamentale, florilor, legumelor si pomilor fructiferi, impotriva unor boli precum: pata neagra, mana, oidium etc.
Vor fi elimnate toate tipurile de pureci de plante, paianjenul rosu, omizi, thrips, musca alba, paduchele de frunze. Este eficient si impotriva pureciilor de trandafiri de gradina. Tratamentul actioneaza preventiv si curativ.

Inainte de utilizare agitati bine tubul!

Tratamentul se va incepe odata cu aparitia insectelor. Plantele tratate nu se vor expune la soare si vaporizarea nu se va face direct pe flori deschise. Pentru a evita riscul de alunecare, nu pulverizati pe pardoseala.

La o distanta de 40 cm, pulverizati planta uniform si lejer, tinand doza in pozitie verticala. Acest spray este dotat cu o valva speciala, daca tineti doza in pozitie inversa puteti trata frunzele plantei si dedesubt, unde insectele si parazitii daunatori se gasesc in cele mai multe din cazuri.

Repetati regulat tratamentul, la un interval de opt zile.

Compozitie spray:
- Myclobutanil 0.012%
- Deltamethrin 0.012%
- Gaz propulsor: Butane/Propane. Nu contine CFC.

 
Gramaj: 500 ml
 
 
Disponibil pe stoc

 
Cod: 160005
 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.