Raticid sub forma de pasta Zagor 10 kg

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

274,89 RON cu TVA

Raticid sub forma de pasta Zagor 10 kg

Pasta raticida Zagor 10 kilograme este o momeala utilizata in combaterea tuturor speciilor de rozatoare (pe baza de Brodifacoum). Raticid sub forma de gel mov, folosit in uzul casnic si profesional, in interiorul si exteriorul cladirilor.
 
Zagor contine Denatonium Benzoat, acest ingredient ii confera un gust amar descurajand orice tentativa de ingerare accidentala din partea copiilor si animalelor neavizate.

Dozarea este extrem de usoara si se poate folosi fara dificultate. Folosirea este recomandata in acele locuri unde rozatoarele primesc cu usurinta hrana.

Momeala se utilizeaza astfel:
- se aseaza intre 2 si 6 plicuri din momeala, in functie de nivelul de infestare, in statiile de intoxicare pentru a evita ingerarea accidetala de specii care nu sunt tinta;
- plasarea se realizeaza in apropierea locurilor infestate, pe cat posibil in apropierea locurilor de hranire sau de-a lungul zidurilor, in locurile unde au lasat urme, in apropierea adaposturilor sapate in pamant, la colturi etc.

Rozatoarele incep sa dispara la cateva zile de la consumarea momelii Zagor. Verificati la cateva zile (8-10) si inlocuiti momeala consumata. Verificarile si inlocuirea momelii se va face pana la disparitia rozatoarelor.

Rozatoarele moarte este recomandat sa fie incinerate si/sau ingropate, pentru evitarea unor actiuni de otravire secundara.

Compozitie: pentru 100 de grame de produs: Brodifacoum 0,005 g; Denatonium Benzoat 0,001 g; Zaharuri, grasimi vegetale 100 g. Uleiuri, faina, arome alimentare si conservanti.

Atentionari:
 
Cititi eticheta inainte de utilizare;
Nu lasati la indemana copiilor;
Evitati contactul cu ochii, pielea si imbracamintea;
Nu mancati, nu beti sau nu fumati in timpul folosirii;
A se pastra intr-un loc racoros, in ambalajul original.
In caz de ingestie a se solicita consult medical de urgenta.
Dupa folosire, spalati-va bine pe maini cu sapun si apa calda!
 
Gramaj: 10 kg
 
 
Disponibil pe stoc
 
Cod:
210020


Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport
20 RON.