Raticid sub forma de pasta - Rodexion 5 kg

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

144,94 RON cu TVA

Raticid sub forma de pasta - Rodexion 5 kg

 

Rodexion 5 kilograme este o momeala raticida, ce se utilizeaza de catre populatie in combaterea speciilor de soareci si sobolani, din interiorul si exteriorul cladirilor, birouri, camp deschis, hale etc.
Momeala are in componenta un puternic anticoagulant (bromadiolona). Ingerarea unei singure bucati cauzeaza in scurt timp moartea rozatorului, fara a induce o stare de panica in randul rozatoarelor. Raticidul Rodexion nu cauzeaza dureri rozatoarelor datorita anticoagulantului, insa produce hemoragii interne, fatale. Rozatoarele se vor indrepta spre un spatiu deschis, deoarece vor avea senzatia de sufocare.
 
Momeala se utilizeaza astfel:

- pentru sobolani, se aseaza pasta raticida, ambalata in plicuri individuale 40 grame, in zonele in care sobolani sunt foarte activi;
- pentru soareci, se aseaza pasta raticida, ambalata in plicuri individuale intre 20-30 grame, in statii de intoxicare, cutii speciale pentru hranire sau in spatiile inchise, pe tavi din carton, in apropierea cuiburilor si traseelor de deplasare a acestora.

Rozatoarele incep sa dispara dupa aproximativ o saptamana, dupa consumarea momelii. Verificati la 2-3 zile si inlocuiti momeala consumata. Verificarile si inlocuirea momelii se va face pana la disparitia rozatoarelor.
Substanta activa: 100gr de produs contine: Bromadiolona 0,005 g; Denatonium Benzoat 0,001 g; Substante atractive pana la 100 g.

Atentionari:

 
Cititi eticheta inainte de utilizare;
Nu lasati la indemana copiilor;
Evitati contactul cu ochii, pielea si imbracamintea;
Nu mancati, nu beti sau nu fumati in timpul folosirii;
A se pastra intr-un loc racoros, in ambalajul original.
In caz de ingestie a se solicita consult medical de urgenta.
Dupa folosire, spalati-va bine pe maini cu sapun si apa calda!
 
Gramaj: 5 kg
 
 
Disponibil pe stoc
 
Cod:
210030

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.