Radarcan R-131 - Aparat portabil cu ultrasunete anti-caini

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

96,77 RON cu TVA

Radarcan R-131 - Aparat portabil cu ultrasunete anti-caini

Usor si compact, ideal pentru a fi purtat de oricine, oriunde. Va protejeaza de atacul si muscatura cainilor agresivi sau comunitari, intr-un mod simplu, si care nu pune in pericol nici viata cainelui.
Poate fi folosit deasemenea si in educarea cainilor domestici, si dezobisnuirea acestora de anumite obiceiuri, cum ar fi devastarea gradinilor, roaderea papucilor, latratul excesiv, etc.
Constructie robusta (dimensiuni 12.5x6x2.7cm), materiale calitative, ergonomie sporita. Poate fi purtat de doamne si domnisoare, copii, batrani, postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipele de interventie rapide, etc.
Pentru ca oamenii nu pot auzi ultrasunetele, va puteti antrena propriul caine usor si fara a deranja vecinii.

Aparatul emite unde ultrasonice, menite sa tina la distanta cainii agresivi, sau pentru educarea celor de companie. Ultrasunetele emise de aparat sunt sunete de inalta frecventa, peste 20.000Hz, pe care omul nu le poate auzi, dar cainii le vor percepe acut.
Aparatul se alimenteaza cu o baterie de 9V. Are un buton cu 2 frecvente prestabilite. Pozitia I va emite ultrasunete pe o frecventa ce va alunga cainii agresivi, iar pozitia II va emite o frecventa mai "usoara", ce se poate folosi in dresarea cainilor de companie.
Aparatul se indreapta inspre animal si apoi se apasa butonul pe frecventa dorita, I sau II. LED-ul rosu situat langa buton se va aprinde, indicand faptul ca aparatul functioneaza in parametri normali. Cainele poate receptiona ultrasunetele pana la o distanta de 10m, in functie de auzul si varsta acestuia.

Date tehnice:
 

Alimentare: 1 x 9 V

Dimensiuni: 12.5 x 6 x 2.7 cm

Distanta acoperita: 10m

 
 
Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                    pentru persoane fizice: 24 luni


Produs in Spania

 
Cod: 100027
 
 
Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.