Produs resigilat reducere 35% - Aparat anti-furnici SC8H

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

81,90 RON cu TVA

Produs resigilat reducere 35% - Aparat anti-furnici SC8H

Ambalajele sau produsele pot prezenta usoare urme de uzura sau zgarieturi fine.
Aparate comercializate in ambalajul original si vin la pachet cu toate accesoriile si garantie.

 

Modelul SC8H este prevazut cu 2 emitatoare de unde electromagnetice.Acest aparat foloseste toata reteaua electrica din locuinta pentru a schimba campul magnetic pe care-l folosesc furnicile pentru a se orienta.

 Modificarea campului magnetic afecteaza sistemul nervos al furnicilor alungandu-le din aria de acoperire a emitatoarelor.

Aparatul are o durata medie de viata de 5 ani.

 Undele electromagnetice nu afecteaza in nici un fel omul sau animalele domestice.

 Este metoda cea mai practica si eficace de inlaturare a furnicilor din locuinta.

 Aria de acoperire: aprox 30 mp

Ambalaj blister

Disponibil pe stoc

Produs in Spania

Garantie: 12 luni

 
Cod : SC8H

 

Furnicile

Nu este surprinzator faptul ca furnicile par sa se gaseasca peste tot. Ele sunt un grup de insecte foarte rezistente, cu o structura sociala si coloniala complexa. Capacitatea lor de a gasi hrana poate fi adesea observata cand un sir lung de furnici intra in casa la o hrana preferata. O legenda a bastinasilor din America povesteste ca, demult, Pamantul era acoperit de apa. Creatorul a facut apoi furnici care s-au inmultit in numar mare si au format uscatul. Legenda sustine ca acesta este motivul pentru care intotdeauna gasim furnici, oriunde am sapa in pamant.

Exista peste 6000 de specii cunoscute de furnici, raspandite in toata lumea. Desi cele mai multe specii traiesc la tropice, exista multe in regiuni temperate, a caror viata zilnica este organizata printr-o structura sociala complexa. Cuiburile furnicilor sunt de obicei subterane si pot rezista multi ani. Fiecare cuib poate sa contina mai multe milioane de indivizi si are o singura regina inaripata, masculi si mii de lucratoare care nu se inmultesc, si nu zboara – acestea se vad cel mai adesea misunand in cautarea hranei. Unele lucratoare cu falcile foarte mari, cunoscute ca furnici soldati, sunt specializate in apararea cuibului. Ele ataca cu salbaticie pradatorii din apropierea cuibului.

Furnicile construiesc multe tipuri diferite de cuiburi, unele colonii stabilindu-se sub pavaje, in timp ce furnica de lemn formeaza movile imense de ace de pin si ramurele, cu o inaltime de peste 150 cm, si diametrul de 300 cm. Fiecare cuib are o multime de galerii, prin care furnicile circula liber, si camere in care sunt crescute larvele sau puii. Aceste larve sunt hranite de lucratoare. Ca si in cazul termitelor, in anumite momente ale anului din cuib ies femele si masculi noi si isi iau zborul. Dupa imperechere, femela gaseste un loc potrivit pentru a-si forma o noua colonie

Furnicile tesator, care cuibaresc in copaci si traiesc la tropice, isi fac cuiburi din frunze, legand frunzele laolalta cu fire de matase. Firul de matase este produs de catre larve, pe care furnica matura le tine intre falci ca pe niste ace de cusut vii, in timp ce frunzele sunt legate laolalta pentru a forma cuibul.

Furnicile inrobitoare si-au dezvoltat o tehnica proprie de crestere a puilor. Ele nu au furnici lucratoare, dar jefuiesc cuiburile altor specii. Lucratoarele capturate sunt duse inapoi la cuib unde ingrijesc puii noilor lor stapani.