Produs nou 2016 - Klintensiv Servetele umede Dezinfectante - 80 de bucati

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

14,60 RON cu TVA

Produs nou 2016 - Klintensiv Servetele umede Dezinfectante - 80 de bucati

Descriere:

Dezinfectantul instrumentar de la Klintensiv sub forma de servetele umede este o solutie dezinfectanta gata de utilizare, nu contine alcool.
Produsul se poate folosi pe suprafetele opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica. Solutia este foarte eficienta asupra suprafetelor, dezinfecteaza rapid, fara a lasa urme. Are proprietati microbiologice: virucid, bactericid, fungicid, microbactericid.
Klintensiv Servetele umede Dezinfectante are caracteristici detergente si dezinfectante, fara aldehide, cu un spectru larg si actiune biocida, creata in functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia si este a avizat de Ministerul Sanatatii: 2267BIO/02/05.14.
Utilizarea servetelelor umede dezinfectante se face in urmatorul mod: suprafata ce necesita dezinfectarea se sterge cu servetelul umed, astfel incat suprafata sa ramana umeda. Timp de 5 minute se lasa sa actioneze, nu se clateste. Pentru o curatare totala se folosesc cate servetele sunt necesare.
A nu se inhala aerolosii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se lasa ambalajul inchis ermetic. Iritant pentru ochi, a se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Pastrati produsul in ambalajul original, la racoare si la loc uscat.

Informatii suplimentare:


Model: Klintensiv Servetele umede Dezinfectante
Cantitate: 80 buc
Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei
Continut: Compozitie chimica la 100gr produs: 0,34 - clorura de didecildimetilamoniu; 0,09 - compusi de amoniu cuaternar, benzil-C12-C18-alchildimetil, cloruri; surfactant, parfum, inhibitor de coroziune si apa.

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.