Produs nou 2016 - Klintensiv Dezinfectant Instrumentar - 1000 ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

54,00 RON cu TVA

Produs nou 2016 - Klintensiv Dezinfectant Instrumentar - 1000 ml

Descriere:

Dezinfectantul instrumentar de la Klintensiv este un produs destinat curatarii si dezinfectarii instrumentelor medicale profesionale, este sub forma lichida de nuanta albastra, formula concentrata.
Produsul are caracteristici dezinfectante si detergente, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida si microbiologice virucid, bactericid, fungicid, microbactericid.
A fost creat in functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia, pentru dezinfectarea, presterilizarea si curatarea tuturor instrumentelor din domeniul medical si spatii private; are ca substante active sarurile cuaternare de amoniu si clorhidratul de polihexanida. Contine inhibitori de coroziune si agent de complexare. Este avizat de Ministerul Sanatatii: 2267BIO/02/05.14
Utilizarea dezinfectantului se face in urmatorul mod: intr-un litru de apa (1l), se amesteca (dilueaza) 20 ml (2%) din produs, se curata instrumentarul, iar apoi se scufunda in solutia pregatita. Pentru ca dezinfectantul sa actioneze sa lasa timp de contact 5 minute. La final se clateste cu apa.
Solutia trebuie pregatita cel putin o data pe zi, in functie de nivelul de murdarie. Se poate utiliza si in cuvele cu ultrasunete.
Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate produce efecte nefaste pe termen lung pentru mediul acvatic. A se elimina produsul si ambalajul (recipientul) ca deseu periculos. Nu aruncati produsul direct in mediul inconjurator. A nu se lasa la indemana copiilor. A se lasa ambalajul inchis ermetic. Iritant pentru ochi si pentru piele, a se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul.

Informatii suplimentare:


Model: Klintensiv Dezinfectant Instrumentar
Cantitate: 1000 ml
Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei
Continut: Compozitie chimica: 1,3gr - polihexametilenbiguanida; 2,8gr - compusi cuaternari de aminiu; benzil - C12 - C18 - alchildimetil; cloruri 18gr clorura de didecildimetilamoniu; surfactanti, inhibitor de coroziune.

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.