Produs nou 2015 - REP 33 - 300 ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

39,03 RON cu TVA

Produs nou 2015 - REP 33 - 300 ml

Descriere:

Spray-ul REP 33 contra animalelor domestice si,  pentru a trata zonele interioare, cum ar fi: pardoseli, covoare, mobila, perdele, canapele, etc. Numai bun pentru a educa puii de caini si pisici sa nu mai faca mizerie prin casa.
Poate fi folosit pe toate suprafetele din interiorul casei dvs: covoare, mobila, perdele, parchet, marmura, obiecte etc. Ideal pentru educarea puilor de animale. Pulverizati spray-ul pe suprafata pe care doriti sa o protejati dupa ce ati curatat-o in prealabil. Se recomanda sa repetati tratamentul de cate ori este nevoie, pana ajungeti la rezultatul dorit. Spray-ul nu pateaza suprafetele, daca se pulverizeaza de la o distanta de 30-40 cm. Va recomandam sa testati mai intai produsul pe o suprafata mica, care nu este la vedere, inainte de a folosi spray-ul anti animale pe toata suprafata.
Produsul REP 33 contra animalelor este un spray parfumat numai bun de folosit pentru interior. De obicei, cainii si pisicile au tendinta de a marca teritoriile deja marcate de ele sau de alte animele. Acest spray datorita esentelor particulare neutralizeaza mirosurile lasate de alte animale in urma, impiedicand astfel animalului sa marcheze din nou zona respectiva.

Informatii suplimentare:


Model: REP33
Cantitate: 300 ml

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON
.