Produs nou 2015 - REP 05 - 750 ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

40,81 RON cu TVA

Produs nou 2015 - REP 05 - 750 ml

Descriere:

Gelul REP 05 contra animalelor pentru uz exterior, este rezistent la apa, alunga animalele domestice si salbatice, sub forma de jeleu colorat, aromat cu esente parfumate, rezistent la intemperii si irigatii. Gelul este rezistent in timp, ideal pentru vaze, ghivece de flori, paturi de flori, rasaduri, gradini etc. Potrivit pentru caini, pisici si animale in general.
Produsul este foarte rezistent la factorii atmosferici si durabil in timp. De obicei, cainii si pisicile au tendinta de a marca teritoriile deja marcate de ele sau de alte animele. Acest gel, datorita esentelor particulare, creeaza o bariera olfactiva foarte deranjanta pentru animale, determinandu-le sa paraseasca zona tratata.
Poate fi utilizat pe toate suprafetele exterioare, cum ar fi: gradini, terenuri, paturi de flori, aranjamente florale, ghivece de flori.
Se raspandesc gramezi mici de gel la distanta de 40-60 cm una fata de alta pe suprafata pe care doriti s-o protejati dupa ce in prealabil ati curatat locul de eventuale resturi organice. Se recomanda sa repetati tratamentul, in functie de gradul de infestare, pana cand obtineti rezultatul dorit. Ploaia si spalarea suprafetelor nu reduce din eficacitea produsului.
Nu folositi produsul decat in scopul pentru care a fost produs. Nu folositi produsul pe locurile care pot intra in contact repetat cu apa. Nu inghititi produsul. Doar pentru uz exterior. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu depasiti dozele recomandate. Pastrati produsul in ambalajul original, in locuri uscate, departe de razele solare si sursele de caldura. Nu pastrati produsul langa alimente. In cazul contactului cu ochii si mucoasa nazala, spalati imediat cu apa rece.

Informatii suplimentare:


Model: REP05
Cantitate: 750 ml
Continut: substante polimere hidrofile, esente parfumate si apa

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.