Produs nou 2015 - REP 01 - 150 gr / 100 mp

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

51,46 RON cu TVA

Produs nou 2015 - REP 01 - 150 gr / 100 mp

Descriere:

Praful solubil REP 01 este creat special pentru alungarea animalelor domestice si/sau salbatice, actioneaza pe cale olfactiva. Mirosul emanat nu este simtit de oameni, ci doar de animalele domestice si salbatice. Este foarte eficient si economic, deoarece din aceast produs se pot obtine 8 litri de solutie, suficienti pentru tratarea a aproximativ 100 mp. Animalele sunt fiinte cu obiceiuri, care marcheaza teritoriile deja marcate de ei sau de alte animale. SCOOT creeaza o bariera olfactiva foarte derajanta pentru animalele domestice si salbatice care ii indeparteaza de zona tratata. Solutia impotriva animalelor este recomandata pentru utilizarea in aer liber si zone mari, cum ar fi: trotuare, ziduri si curti. Praful diluat cu apa se poate aplica cu sisteme de pulverizare, cu atomizor pulverizator, cu pompe speciale, etc. Potrivit pentru caini, pisici, iepuri, rozatoare si animale salbatice in general.
Este adecvat pentru suprafete mari, podele, trotuare, terase, balcoane, etc.
Produsul se foloseste astfel: se dilueaza praful pentru inceput in 2 litri de apa calda, amestecand bine. Dupa ce solutia s-a racit, adaugati inca 6 litri de apa rece, obtinand astfel 8 litri de solutie, suficienti pentru a acoperi 100 metri patrati. In cazul suprafetelor mai mici, reduceti doza proportinal cu apa. Produsul poate fi aplicat cu sisteme de pulverizare, cu atomizor pulverizator, cu pompe speciale, etc. Important: indepartati intotdeauna resturile organice si spalati suprafata cu apa din abundenta, inainte de a trata zona respectiva (se recomanda sa nu folositi substante acide pentru spalare, pentru ca pot reduce din eficienta produsului). Aplicati tratamentul dupa ce suprafata curatata s-a uscat. Repetati tratamentul la 15 zile dupa prima aplicare, apoi lunar. Repetati tratamentul in cazul spalarii zonei tratate (ploaie, irigatii, etc.) sau pana la rezolvarea problemei.
Praful poate lasa o urma alba pe suprafata tratata (ziduri, scari, etc.). Testati produsul pe o suprafata mica inainte de a-l folosi. Asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata, poate fi spalata cu apa, pentru a putea indeparta eventualele urme albe care pot ramane. In acest caz, utilizati apa fierbinte sau calda, frecand cu o carpa.

Informatii suplimentare:

Model: REP01
Cantitate: 150 gr
Continut: 150 grame pentru a prepara 8 litri de solutie

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.