Produs nou 2012 - Insecticid universal impotriva insectelor taratoare si zburatoare - Pertox 8 100 ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

9,34 RON cu TVA

Produs nou 2012 - Insecticid universal impotriva insectelor taratoare si zburatoare - Pertox 8 100 ml

Descriere:

Insecticidul universal Pertox 8 elimina spectru foarte larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnici, etc.
Produsul Pertox 8 este atat insecticid de contact cat si de ingestie, cu o raza mare de actiune, utilizat pentru combaterea insectelor zburatoarea si taratoare.
Solutia se dilueaza in apa astfel: pentru insectele taratoare, adaugati 30 ml de insecticid la 1000 ml de apa; pentru insectele zburatoare, diluati 15 ml de solutie in 1000 ml de apa. Puteti aplica apoi produsul fie cu pulverizatoare profesionale (vermurel), fie cu ajutorul unora pe care le gasiti in orice gospodarie (de ex. un pulverizator de solutie de curatat geamuri, pe care il clatiti bine in prealabil).
Este un produs cu o eficienta ridicata, ideal in combaterea insectelor zburatoare (muste, tantari, etc) si taratoare (gandaci, furnici, pureci). Produsul este foarte eficace si pentru deparazitarea mobilierului infestat cu diferite insecte (molii, carii, plosnite) aplicandu-se mai ales in zonele  de imbinare si crapaturi. Produsul se poate utiliza cu eficienta ridicata si in dezinsectia locurilor care genereaza insecte, cum sunt platformele de gunoaie menajere (generatoare de muste) sau locurile generatoare de tantari (subsoluri inundate).
Solutia obtinuta este eficienta pana la 60 de zile, acest timp putand creste in functie de tipul spatiului si a suprafetei tratate. Se poate utiliza in spatii alimentare, spatii de locuit, institutii de invatamant, sanatate si ocrotirea copilului, spatii industriale, birouri, pe domeniul public, etc.

Continut:


- Permethrin 8%
- Piperonil butoxid 5%

Atentionari:


- A nu se lasa la indemana copiilor;
- A se pastra ambalajul intr-un loc uscat, ferit de umiditate.

Informatii suplimentare:


Model: Petrox 8 Insecticid Universal
Cantitate: 100 ml
Producator: Pestmaster

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.