Portable insect killer

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

96,76 RON cu TVA

Portable insect killer

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele. 

Aparatul prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.

 

Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul sa se monteze in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampilor UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila. 

Recomandam pozitionarea aparatului la o inaltime de 1.5 - 2 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara. 

Alimentarea se face cu patru baterii de 1.5V, tip R20. Pentru a porni aparatul, apasati butonul si lasati-l in pozitia ON.

 

Fiind alimentat cu baterii, si avand o greutate de doar 750g, este ideal pentru a fi luat la pescuit, in drumetii, in camping. Va poate proteja zona cortului, a gratarului sau a taberei dvs. impotriva tantarilor, a mustelor, albinelor sau altor insecte ce va pot afecta buna dispozitie.

Constructia aparatului este foarte robusta, din materiale plastice foarte calitative. Aparatul prezinta maner si carlig pentru o purtare sau agatare mai usoare.

 

Date tehnice:

Suprafata acoperita: pana la 40mp

Lampi 1 x 40 Watt UV Lamp

Alimentare: 4 x 1.5V (LR20)

Tensiunea gratarului: 800 - 1000 Volti

Greutate: 0.75 Kg

Dimensiuni: Ø150 x 280 cm

 

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                    pentru persoane fizice: 24 luni


Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.