Placi cu lipici si substanta atractanta pentru capturarea gandacilor X-TRAP PRISON 2buc

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

6,99 RON cu TVA

Placi cu lipici si substanta atractanta pentru capturarea gandacilor X-TRAP PRISON 2buc

Pachetul contine 2 placi adezive, cu o substanta chimica speciala ce atrage gandacii, iar lipiciul de pe placa ii retine. Acestia vor muri in cele din urma din cauza infometarii.

Se dezlipeste hartia ce protejeaza partea lipicioasa a placii, se imbina lateralele placii astfel incat profilul acesteia sa formeze un triunghi, si se amplaseaza langa zid. Cititi deasemenea instructiunile de pe placa inainte de utilizare. Nu amplasati capcanele in lumina soarelui, si evitati contactul acestora cu apa, chiar si in cantitati foarte mici, intrucat riscati sa modificati proprietatile lipiciului si a substantei ce atrag gandacii. Fiecare placa se poate folosi pana la umplerea totala, apoi se arunca cu totul la cosul de gunoi. O capcana poate fi folosita pana la 90 de zile, in functie de gradul de infestare.

Placile nu emana miros. Deasemenea, nu sunt toxice sau daunatoare pentru om sau animalele de companie. Pot fi folosite in bucatarii sau spatii alimentare, intrucat nu altereaza mancarea. Pot fi deasemenea folosite in orice camera, atata timp cat se evita udarea acestora sau amplasarea lor direct in lumina soarelui.


Informatii suplimentare:


Numar de placi / cutie: 2 buc.

Dimensiuni: 13.5cm x 7.5 cm x 3 cm

Eficienta la temperaturi peste 0° C

Poate fi folosita pana la 90 de zile (durata de umplere completa medie)

 
Disponibil pe stoc

 
Cod:
700010

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.