Pestmaster LED625 anti cartita soareci sobolani popandai iepuri dihori (acopera 625mp)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

65,80 RON cu TVA

Pestmaster LED625 anti cartita soareci sobolani popandai iepuri dihori (acopera 625mp)

 

PESTMASTER LED625 este un dispozitiv electronic, destinat alungarii cartitelor si altor rozatoare subterane. Aparatul are un motoras ce va transmite vibratii. Aceste vobratii se vor propaga prin pamant, fiind resimtie de animalele pe care dorim sa le combatem pana la o distanta de aproximativ 625 metri patrati. Vibratiile sunt transmise la intervale de timp regulate, pentru a simula miscari ale pamantului, ce sunt percepute si interpretate de daunatori ca potential pericol si vor parasii zona acoperita. Pe langa vribratii, aparatul mai emite prin intermediul unei boxe si sunete, pentru a spori eficienta dispozitivului.

Modelul PESTMASTER LED625 se alimenteaza prin intermediul unui panou fotovoltaic direct de la lumina Soarelui. Nu necesita asadar verificarea si schimbarea periodica a bateriilor, sporind confortul in utilizare si intretinere. Acumulatorii incorporati vor inmagazina energia acumulata in timpul zilei, pentru a alimenta aparatul si pe perioada noptii.

LED-ul incorporat se va apronde la lasarea intunericului, si va crea o atmosfera placuta in gradina in care instalati aparatul. LED-ul foloseste acelasi sistem de alimentare ca si mecanismul de alungare a daunatorilor, si anume solar. Nu trebuie deci sa schimbati baterii sau sa il incarcati.

 

Aparatul are  forma unei ciuperci, si este compus din doua parti. Partea inferioara ae forma unui tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele. Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa la lumina Soarelui. Conectati firul partii inferioare la mufa partii superioare. Apoi asamblati cele doua parti ale aparatului, si introduceti-l in pamant circa 3/4, astfel incat linia unde se imbina cele doua parti sa fie deasupra solului, iar apa sa nu intre in aparat. 

Atentie: Suprafata acoperita (625mp) poate fi afectata de natura solului, precum si de obiecte sau relief. Un sol afanat sau mlastinos nu va propaga vibatiile la fel de bine precum unul bine compactat si uscat. De asemenea, radacinile copacilor, fundatiile caselor, pietrele din sol, pot afecta propagarea acestor mini unde seismice. 

Atentie: Aparatul trebuie introdus in pamant fara al forta. Nu bateti cu ciocanul dispozitivul, nu folositi forta excesiva la introducerea in sol si nu il desfaceti. In cazul in care terenul este prea dur, sapati o gaura de ghidaj in sol, apoi introduceti dispozitivul si tasati pamantul in jurul acestuia. 

 

Avantaje:    

- Nu produce fum;

- Nu foloseste substante toxice;

- Nu afecteaza animalele domestice, de companie sau de ferma;

- Nu omoara daunatorii, doar ii alunga, eliminand astfel riscul ca acestia sa se descompuna in galeriile sapate, in gradini, in casa sau in anexele acesteie;

- Vibratiile si sunetele nu sunt percepute de om, deci puteti folosi aparatul si pe timpul noptii, fara grija de a va deranja vecinii;

- Poate fi utilizat in gradini, pe terenuri agricole si in alte zone pe care doriti sa le protejati de actiunea daunatorilor (rozatoare subterane) 

 

Date tehnice:

Suprafata acoperita: ~ 625mp

Alimentare: solara prin panou fotovoltaic

Material: Plastic dur + aluminiu

Dimensiuni : 380 x 155 mm (inaltime/diametru)

Led incorporat pt iluminare pe timpul noptii

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                      pentru persoane fizice: 24 luni


 
Cod: 000016

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.