Oferta ! 2 Pestmaster AG625

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

99,99 RON cu TVA

Oferta ! 2 Pestmaster AG625

Pestmaster AG625 - Aparat cu vibratii, non toxic, pentru alungarea rozatoarelor de camp, soarecilor, sobolanilor, dihorilor, popandailor si cartitelor

 

Aparatul vibreaza asemeni unui telefon mobil ce va atentioneaza in momentul in care primiti un apel. Aceste vibratii se propaga prin pamant, fiind resimtite de animalele pe care dorim sa le combatem pana la o distanta de aproximativ 625 de metri patrati. 

Vibratiile sunt emise la intervale de timp regulate, pentru a simula miscari ale pamantului, ce sunt percepute si interpretate de daunatori ca potantial pericol si vor parasi zona acoperita de aparat. Pe langa vibratii, aparatul mai emite prin intermediul unei boxe si sunete, pentru a spori eficienta dispozitivului. 

Modelul Pestmaster AG625 se alimenteaza prin intermediul unui panou fotovoltaic direct de la lumina Soarelui. Nu necesita asadar verificarea si schimbarea periodica a bateriilor, sporind confortul in exploatare si intretinere. Acumulatorii incorporati vor inmagazina energia acumulata in timpul zilei, pentru a alimenta aparatul si pe timpul noptii.

Aparatul are forma unei ciuperci, si este compus din doua parti. Partea inferioara are forma de tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele. Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa luminii Soarelui. 

Conectati cele doua parti, superioara si inferioara (vezi foto). Introduceti apoi aparatul in pamant circa 3/4, astfel incat apa sa nu intre in interiorul aparatului. 

Atentie:

Suprafata de actiune a dispozitivului poate varia in functie de consistenta solului (umed, pietros, mlastinos,etc) cat si de pozitionarea lui fata de diverse fundatii, radacini de copaci, casa, pivnite, etc.

Nu incercati introducerea aparatului prin forta in pamant si nu bateti cu nimic in partea de sus.

Avantaje:

Compact: datorita design-ului modern nu atrage atentia in gradina dvs.

Non toxic: nu produce fum, nu foloseste chimicale, otravuri sau alte substante periculoase 

Sigur: Nu afecteaza oamenii sau alte animale 

Economic: Nu necesita schimbarea bateriilor sau mentenanta

Date tehnice:

Suprafata acoperita: ~ 625 mp

Alimentare:  solara prin panou fotovoltaic

Material: plastic + metal

Dimensiuni: 335 x 155 mm (inaltime x diametru)

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                      pentru persoane fizice: 24 luni

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.