Mini Dezinfectant Gel - Klintensiv - 28ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

6,99 RON cu TVA

Mini Dezinfectant Gel - Klintensiv - 28ml

Dezinfectantul pentru maini Klintensiv este un gel cu consistenta, ambalat intr-un flacon de 28 ml, special creat pentru a putea fi usor de transportat, ocupa putin spatiu spre exemplu in bagajul cu care plecati in vacanta si va ajuta sa scapati de virusi si bacteri.
Gelul pentru maini Klintensiv se recomanda a fi folosit in atat in mediul profesional medical, domeniul cosmeticii si intretinerii, cat si in uzul personal.
Este ambalat in asa mod incat sa fie usor si simplu de folosit, se strange putin flaconul direct pe mainile uscate, inainte se scot bijuteriile, 3 ml sunt suficienti pentru o dezinfectare igienica, gelul trebuie lasat sa actioneze aproximativ 30 sec. pentru efectul virucid timpul de actionare creste la 3 min. Mainile se freaca timp de cateva secunde, pana la uscarea dezinfectantului. Nu este necesara clatirea.
Produsul a fost creat in functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia, cu proprietati microbiologice (virucid, antiseptic, dezinfectant). Este un produs hidroalcoolic, ofera pielii un miros placut si senzatia de curat. Avizat de Ministerul Sanatatii: 2251BIO/01/12.24.

Atentionari:


- H225 Lichid si vapori foarte inflamabili;
- H319 Provoaca iritarea grava a ochilor;
- P210 A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis;
- P233 Pastrati recipientul inchis etans;
- P305+P351+P338 IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti;
- P403+P235 A se depozita intr-un spatiu bine ventilat. A se pastra la rece;
- P501 Eliminati continutul/recipientul in conformitate cu reglementarile nationale.
 
 
Gramaj: 28 ml
 
 
Disponibil pe stoc
 
Valabilitate: 3 ani de la data fabricarii
 

Cod: 130003

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.