Mini aspirator de insecte

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

45,18 RON cu TVA

Mini aspirator de insecte

O metoda igienica de a scapa de insectele nedorite, fara a fi nevoie sa intrati in contact cu ele. Este o metoda moderna prin intermediul careia veti reusi sa obtineti un mediu curat fara multa munca.

Alimentare: 1*9V

Aparatul are o durata medie de viata de 5 ani. 

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                   pentru persoane fizice: 24 luni


Produs in Spania

Cod: 100021
 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.Mustele

Mustele sunt insecte ale ordinului Diptera care poseda doar o pereche de aripi pe toraxul median, respectiv o pereche de elitre. Musca de casa este o adevarata musca si una dintre cele mai raspandite animale.
Prezenta unei singure perechi de aripi este esentiala pentru distingerea mustelor adevarate de cele "false" sau de cele cu care sunt adesea confundate.
Unele dintre mustele adevarate, in special cele din supra-familia Hippoboscoidea au doar o pereche de aripi, neavand elitre.
Ordinul Diptera este un ordin larg, cuprinzand un numar estimat de peste 240.000 de specii de diferite varietati de insecte, desi doar aproximativ jumatate dintre acestea au fost studiate si descrise (circa 120.000 de specii) conform estimarii autorilor B. M. Wiegmann & D. K. Yeates. Ordinul Diptera este unul dintre ordinele cele mai importante de insecte atat in termeni ecologici cat si medical, respectiv ecologic.
Dintre acestea fac parte, mustele rapitoare Asilidae, tantarii (Culicidae), sunt extrem de importante datorita rolului lor in transmiterea unor maladii asa cum sunt malaria si febra galbena.
Mustele, asemenea oamenilor, comunica prin mijloace tactile, olfactive, sonore si vizuale.
Ele transmit mesaje frecandu-si antenele una de cealalta. Ele comunica, de asemenea, producand o substanta chimica mirositoare numita feromon.
Acest miros transmite informatii celorlalti membri ai coloniei, asemanator cu felul in care oamenii primesc informatii despre hrana prin simtul mirosului.
S-ar putea sa mai existe si alte cai prin care comunica insectele, pe care insa trebuie sa le descoperim.
Mustele au corpul in intregime acoperit cu organe senzoriale, care le permit sa fie in mod constant de alerta  pentru orice fel de primejdie.
Ultrasunetele provoaca o circulatie a aerului la frecvente inalte, ele perceptandule ca pericol indepartandu-le de zona respectiva.