InSalin Inhalator Mobil

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

149,99 RON cu TVA

InSalin Inhalator Mobil

Inhalatorul (mini) salin mobil InSalin realizeaza micro-particule uscate de NaCl, in modul acesta el este foarte eficient ca terapie adjuvanta in tratarea diverselor afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare: astm bronsic, bronsite, sinuzite, rinite, alergii respiratorii, etc.

Materializarea micro-particulelor uscate de NaCl se obtine printr-un procedeu de noutate absoluta bazat pe trecerea aerului inspirat de catre utilizator printr-un strat de granule de sare care au o structura speciala ce asigura emisia micro-particulelor saline. InSalin este un inhalator adecvat folosirii la purtator ceea ce permite folosirea inainte, dupa sau pe durata expunerii in medii care activeaza problemele respiratorii. La munca, la sala de gimnastica, la scoala, in calatorii, in aglomeratii sunt multe situatii in care Insalin poate fi de foarte mare ajutor.

Pregatirea pentru functionarea dispozitivului se face in urmatorul mod.

InSalin se scoate din punga de pastrare din plastic. Se agita usor dispozitivul si se verifica prin fereastra transparenta starea stratului de sare. Granulele de sare trebuie sa nu fie aglomerat. Se prinde usor cu buzele capatul de sus al dispozitivului. Se inspira pe gura si se expira pe nas, in ritm normal, fara efort. Se evita inspiratia profunda, fortata, deoarece poate produce o tuse neplacuta, iritativa. Inhalatorul trebuie sa fie in pozitie verticala si se poate verifica intr-o oglinda felul in care are loc procesul de "fierbere" a stratul de granule.
La sfarsitul tratamentului este idicata stergerea (curatarea) mustiucului cu un servetel curat si apoi se pune inhalatorul in punga de pastrare.

Nu trebuie sa introduceti saliva sau alte lichide in inhalator.

Datorita umiditatii aerului, in timpul folosirii este posibil sa nu mai apara efectul de "fierbere" al stratului microcristalin. Inhalatorul umed va produce putine micro-particule saline, ceea ce va scadea efectul terapeutic. Fenomenul se poate remedia prin asezarea inhalatorului pentru 10-20 h intr-un loc uscat si cald cum ar fi langa un calorifer sau la soare. Atentie sa nu depasiti temperatura de stocare de + 40°C.

InSalin este format dintr-un corp principal prevazut la partea inferioara cu fante de intrare a aerului iar la partea superioara cu un mustiuc care se prinde intre buze la utilizare. In zona centrala doua ferestre transparente bombate permit vizualizarea stratului de granule speciale de sare aflate intre doua site. In timpul inspirului aerul trece prin stratul de granule pe care il antreneaza intr-o miscare de "fierbere" extrem de vizibila. Aerul sub presiune erodeaza microcristalele de sare generand micro-particule uscate saline, majoritar sub 5 microni.

Inhalatoarele sunt ambalate impreuna cu silicagelul intr-o mica punga de plastic. Intre utilizari inhalatorul se pastreaza in punga de plastic si in mediu uscat pentru a mentine caracteristicile functionale optime.

Mecanismul de actiune a inhalatorului este urmatorul: clorura de sodiu fin micronizata (0,5-5μm) este usor aspirata in caile aeriene superioare si inferioare; se dizolva in faza de sol a peliculei de mucus ce tapeteaza epiteliul respirator; mucusul devine mai fluid, fiind mobilizat cu usurinta; efectul inflamator scade iar gradul de hidratare a mucusului creste; mucusul este eliminat mai usor la nivelul faringelui si apoi expectorat prin tuse.

InSalin nu prezinta contraindicatii.
Doza de sare inspirata zilnic la o utilizare normala este sub 0,05 mg.
Dispozitivul se indicada a fi folosit zilnic, cate 10- 15 inspiruri, respectiv 1 – 1,5 minute de 2-3 ori pe zi. Nu este insa o limitare in ce priveste numarul de utilizari zilnice.
Se indica asigurarea unei hidratari corespunzatoare a organismului prin consum de lichide.

Inhalatorul InSalin realizeaza o terapie complementara, care nu inlocuieste tratamentele medicale curente.
Nu intrerupeti si nu modificati tratamentele curente!
Respectati sfaturile medicului dumneavoastra curant!
Inhalatorul, se utilizeaza de catre o singura persoana.
Respiratia indelungata pe gura poate provoca efecte nedorite si recomandam sa nu depasiti 2 minute la o utilizare.

Dupa folosirea dispozitivului InSalin pe durata celor 2 ani de zile, acesta se va inlocui cu unul nou. Nu exista alte componente de inlocuit la InSalin.

Valabilitate:
2 ani

Disponibil pe stoc


 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.