Ingrasamant organic anti cartita - CON17 - 1.2 kg

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

47,92 RON cu TVA

Ingrasamant organic anti cartita - CON17 - 1.2 kg

CON17   -  1.2 kg

Ingrasamant organic anti cartite – 1.2 kg – ecologic, folosit in agriculturile bio, cu pahar gradat

Acest ingrasamant este 100% de origine vegetala, si este pe baza de ulei de ricin si fractiuni proteice de ricin. Este un ingrasamant organic de inalta calitate, cu eliberare lenta si treptata in timp si este eficient pentru aproximativ 80-90 zile. Este indicat  pentru culturile horticole, copaci si pasuni. Acest ingrasamant contine de asemenea unele substante alcaloide, printe care ricina. Eliberarea acestor substante in sol dezvolta un miros care creeaza un mediu nefavorabil pentru rozatoare, cum ar fi cartite, arici si soareci de camp.

Cum functioneaza: ingrasamanetul organic anti cartite este un ingrasamant organic in totalitate de origine vegetala pe baza de ulei de ricin, sau fratiunea proteica de ricin. Este un ingrasamant organic azotat, de inalta calitate, cu degradare lenta si graduala in timp, fiind eficient pentru aproximativ 80-90 de zile. Este indicat pentru culturi horticole, pomi, flori, gradini, gazon, campuri. Contine si unele substante alcaloide (printre care si ricina). Emanarea acestor substante in timp degaja un miros foarte deranjant pentru rozatoare, cum ar fi: cartite, sobolani si soarecei de camp.

Instructiuni de folosire: ingrasamantul organic impotriva cartitelor se distribuie uniform pe suprafata pe care dorim s-o protejam. Pentru un rezultat mai bun, produsul poate fi amestecat usor cu pamantul tratat. Doza recomandata este de 150-180 grame pentru 1 metru patrat (3 pahare gradate pline). Ulterior, pentru a obtine un rezultat satisfacator, se recomanda sa se faca un tratament de mentinere, cu o doza mai mica, de aproximativ 50-60 grame pentru 1 metru patrat (1 pahar gradat plin) doar pentru 30-40 de zile. Dupe fiecare tratament trebuie neaparat sa udati zona respectiva si sa o mentineti umeda in permanenta. Se recomanda sa tineti copii si animalele departe de zona tratata primele 4-5 zile de la aplicarea tratamentului.

Continut: azot organic (N) - 5.5%

 

 

Disponibil pe stoc

 

Produs in Italia
 
Cod: 920001

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.