Granule anti melci - REP46 - 1000ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

38,39 RON cu TVA

Granule anti melci - REP46 - 1000ml


Anti melci REP6– 1000 ml

Granule impotriva melcilor, de filosilicat de magneziu hidratat, ce creeaza o bariera naturala pentru melci si  melcii fara cochilie. Specia de gasteropode din care fac parte melcii si melcii fara cochilie produce o secretie lipicioasa care le permite acestora sa se miste.

Aceste granule impotriva melcilor actioneaza in felul urmator: absorb rapid secretia lasata de melci, blocand astfel miscarea lor, si impiedica sa traverseze bariera creata de granule. Produsul este complet natural si nu contine substante chimice sau daunatoare pentru plante, animale si / sau culturi. Aceste granule se pot aplica atat in ghivecele cu plante, cat si in gradina, livezi sau culturi.

Instructiuni de folosire: raspanditi produsul pe marginea ghivecelor sau plantelor, creand astfel o bariera groasa de cativa centimetri.

Mod de folosire: raspanditi produsul in jurul suprafetei pe care doriti sa o protejati, creand o bariera groasa de cativa centimetri.

Atentionari: tineti produsul la distanta de copii si animale domestice. Nu folositi produsul decat pentru scopul pentru care a fost creat. Fiind un produs din substante pulbere, evitati contactul cu ochii si cu caiile respiratorii. Pastrati produsul in ambalajul original, bine inchis, in locuri aerisite, uscate si ferite de razele soarelui. Nu-l tineti langa alimente. Ploaia si /sau irigatiile pot reduce temporar eficacitatea produsului, care imediat cum se usuca, revine la proprietatiile sale.

Disponibil pe stoc

 
Cod: 920011

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.