Granule anti cartita, soareci de camp si arici - REP 96 - 1000ml

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

45,59 RON cu TVA

Granule anti cartita, soareci de camp si arici - REP 96 - 1000ml

REP96  -  1000 ml

Granule anti cartite, soareci de camp si arici

Aceste granule creeaza o bariera olfactiva in locurile unde sunt aplicate, astfel incat va tine la distanta cartitele, soarecii de camp si aricii, protejand astfel gradina si locuinta dumneavoastra. Esentele naturale cu care sunt impregnate granulele (printre care si esenta de usturoi), sunt foarte deranjante pentru cartite si arici, care, intrand in contact cu aceste granule, vor parasi gradinile si culturile dumneavoastra. Cu 1000 ml se trateaza o suprafata de 50 metri patrati. Produsul contine si un pahar de masurare.

Cum functioneaza: Granulele anti cartite sunt niste granule parfumate care creeaza o bariera olfactiva foarte deranjanta pentru cartite. Granulele anti cartite sunt inofensive pentru oameni si animale, nu dauneaza peluza, plantele, gradinile sau culturile dumneavoastra. Ideal si pentru vidre.

Unde se foloseste: in orice gaura sau galerie sapata de cartite, in gradinile dumneavostra.

Doze: presarati in interiorul gaurii sau galeriei 2 masuri de produs. Repetati tratamentul o data/ de doua ori pe saptamana pana cand cartitele parasesc zona tratata.

Irigatiile si ploaia pot reduce eficacitatea si durata tratamentului. In acest caz, repetati tratamentul ori de cate ori este necesar.

 

Disponibil pe stoc

 

Produs in Italia
 
Cod: 920017

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.