Florovit regenerator spray pentru orhidee (0.25l)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

10,99 RON cu TVA

Florovit regenerator spray pentru orhidee (0.25l)

Florovit regenerator pentru orhidee este ambalat intr-un recipient de 0.25l, indicat in mod special in situatii de replantare, crestere lenta, colorarea mai intensa, inflorire saracacioasa si dezvoltari insuficiente ale frunzelor, tulpinilor sau radacinilor. In conditii de stres ajuta la mentinerea hidratarii corespunzatoare a plantelor.

Regeneratorul este usor de utilizat, aplicarea lui se face prin pulverizarea uniforma a plantelor. Prin umezire el intareste frunzele plantelor, le stimuleaza cresterea si dezvoltarea corespunzatoare, ofera colorare intensa a frunzelor si florilor, mai ales atunci cand este combinat cu o fertilizare corespunzatoare.

Produsul se va utiliza o data pe saptamana prin pulverizarea completa, pana acestea (tulpinile si frunzele) se vor umezi, procesul se va efectua in perioada de vegetatie. Dupa replantarea orhideelor, este necesar sa se pulverizeze tulpinile si frunzele.

Picaturi microscopice sunt produse de catre pulverizatorul modern cu care acest flacon este dotat, astfel asigura o acoperire uniforma a plantelor cu un strat subtire de solutie, care garanteaza fortificarea uniforma a plantei.

Gramaj
: 0.25 l
 
 
Disponibil pe stoc
 

Cod
: 460055
 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.