Florovit ingrasamant pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali cu efect prelungit 100zile (4kg)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

0,00 RON cu TVA

Florovit ingrasamant pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali cu efect prelungit 100zile (4kg)

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali cu efect prelungit 100zile intr-un pachet de 4 kg. Ingrasamantul acesta se foloseste in lunile martie, aprilie, mai, iunie.
Produsul este alcatuit din elemente minerale alese in cantitati si varietati pentru a stimula cresterea si dezvoltarea rapida a arbustilor, pentru sanatatea acestora; continutul suplimentar de magneziu asigura dimensiune mare si culoare intensa florilor pe tot parcursul sezonului. Eliberarea lenta a nutrientilor garanteaza nutritie optima pentru o perioada de 3 luni (100 de zile). In timpul plantarii ingrasamantul trebuie amestecat cu sol in proportii de 10-20gr/planta. Pentru plantele in crestere, in functie de varsta si dimensiunea plantei, ingrasamantul se raspandeste  in proportie de 30-50gr/planta, in jurul copacilor si arbustilor.
Este indicat sa se amestece ingrasamantul cu solul superior. Pastrarea corecta a umiditatii solului va creste eficienta procesului de fertilizare.

Compozitie:
Ingrasamantul este alcatuit din: Azot, Fosfor, Magneziu.
 
Gramaj: 1 kg
 
 
Disponibil pe stoc
 

Cod
: 460064


Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.