Florovit ingrasamant pentru gazon cu efect prelungit 100zile (1kg)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

0,00 RON cu TVA

Florovit ingrasamant pentru gazon cu efect prelungit 100zile (1kg)

Florovit granulat pentru gazon cu efect prelungit 100zile este impachetat intr-o punga de 1 kg. Produsul este recomandat pentru toate speciile de iarba (gazon). Are in alcatuire elemente minerale ce au fost atent selectionate in cantitati si varietati pentru a stimula cresterea si dezvoltarea rapida a gazonului, pentru sanatatea acestuia dar si ofera o culoare verde-intens gazonului. Aplicarea ingrasamantului impulsioneaza gazonul sa fie dens si puternic inradacinat, previne cresterea muschiului si asigura o culoare verde intensa gazonului.

Ingrasamantul specializat granulat se aplica in lunile aprilie, mai, iunie, iulie, august.

Aplicarea ingrasamantului se face in urmatorul mod:
- pentru tratarea spatiilor verzi este recomandata aplicarea o singura data sau de doua ori in timpul sezonului. Ingrasamantul trebuie imprastiat uniform pe toata suprafata. Se utilizeaza in lunile aprilie, mai, iunie, inainte de semanat, folosind 150g/m2; Al doilea tratament fertilizant poate fi realizat dupa 3 luni, utilizant ingrasamantul adecvat sezonului;
- pentru tratarea gazonului este recomandata distribuirea uniforma a ingrasamantului pe intreaga suprafata a gazonului, de preferinta cu utilizarea masinii de semanat si dupa taierea ierbii. O doza unica de 20-35gr/m2 trebuie utilizata in timpul unei perioade din martie pana la sfarsitul lunii iunie, mentinand un interval de 3 luni intre tratamente. Este recomandat sa faceti fertilizarea de doua ori in timpul sezonului, in martie/aprilie si din nou in luna iunie.
Pastrarea corecta a umiditatii solului va imbunatati efectul ingrasamantului si aspectul gazonului.

Compozitie:
Ingrasamantul este alcatuit din: Azot, Fosfor.
 
Gramaj
: 1 kg
 
 
Disponibil pe stoc
 

Cod
: 460060
 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.