Florovit ingrasamant granulat Dolomita (10kg)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

19,99 RON cu TVA

Florovit ingrasamant granulat Dolomita (10kg)

Florovit ingrasamant specializat granulat Dolomita este ambalat intr-un sac de 10 kg, produsul este un ameliorator de sol, pe termen lung, cu efecte favorabile asupra solului, este indicat in cadrul tehnologiilor moderne de cultivare a legumelor ecologice si conventionale.

Florovit Dolomita se foloseste in special toamna.

Ingrasamantul se aplica in momentele dezvoltarii culturilor in special in perioada toamnei, se mai aplica inainte de arat, in pregatirea terenurilor pentru culturile din primavara. Sub forma de praf se aplica prin incorporare cu motosapa in timpul lucrarilor de pregatire a solului inainte de transplantare.
Folosit frecvent amelioreaza aprovizionarea cu Calciu si Magneziu a solului pe termen lung, retine anumite microelemente si le elibereaza lent pe parcursul dezvoltarii vegetale, corecteaza solurile cu reactie acida ridicand pH-ul din zona acida periculoasa pentru plante spre zona slab acida neutra.
In functie de pH-ul solului (cu cat pH-ul este mai acid se adauga o cantitate mai mare de Dolomita) si de gradul de aprozivionare cu Calciu si Magneziu a solului, se recomanda 3t/ha la 3 ani. Nu este indicata administrarea daca pH-ul solului este mai mare de 7.
In cazul pomilor se utilizeaza, odata la 3 ani, 2-3kg la nivelul bazei radiculare a fiecarui pom. Este binevenita orice cantitate de Dolomita daca solul are reactie acida. Se foloseste in cazul animalelor ca supliment alimentar in nutritie. Se administreaza in furaj (nutret combinat, fainuri, tarate): la vaci de lapte 175gr/ zi, taurine tinere (5-15 luni) 120gr/zi, pui de tara(1-150zile) 2gr/zi.
Nu se indica folosirea la vitei sugari si gaini in perioada de ouare.

Compozitie:
Ingrasamantul este alcatuit din: Oxid de Calciu 29%, Oxid de Magneziu 19%.
 
Gramaj
: 10 kg
 
 
Disponibil pe stoc
 

Cod
: 460065

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 25 RON.