Fertilizant organic pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM (5 Kg)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

60,57 RON cu TVA

Fertilizant organic pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM (5 Kg)

NPK 8-6-7+3 MgO DCM pentru gazon este un ingrasamant organic granulat, ambalat intr-un sac de 5kg, va ofera posibilitatea tratarii unei suprafete de 50mp. Ingrasamantul acesta se foloseste in lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august si septembrie.
Este indicat pentru intretinerea (amenajarea) tuturor tipurilor de gazon. Datorita sistemul MINIGRAN ® cu aport de minerale cu descarcare lenta pentru 100 de zile, este ideal pentru o fertilizare de baza, de indreptare si de intretinere a peluzei pe toata durata anului. Actiunea delicata a ingrasamantului are ca rezultat o crestere ferma a ierbii, cu radacini puternice si o culoare verde inchis.  
Viata microbiana transforma materiile organice in humus, iar acesta amelioreaza structura si capacitatea de retinere a apei in sol stimuland inradacinarea si viata microbiana, astfel elementele nutritive vor fi mai bine retinute.

Pe timp secetos trebuie udat, pentru a stimula viata microbiana.

Este indicata imprastierea fertilizantului primavara si toamna. Pe durata intregului an, fertilizantul ofera gazonului toate elementele nutritive necesare unei cresteri continue, cu radacini solide si o culoare verde profund. Multumita sistemului unic MINIGRAN, fertilizantul DCM pentru peluza este usor si agreabil de utilizat si nu este eliminat in timpul tunderii peluzei. Fara sa contina praf, se imprastie de o maniera curata si fara miros, iar repartitia omogena garanteaza o crestere egala a ierbii si un rezultat superb. In pamant, materiile organice ale fertilizantului DCM pentru peluza sunt transformate de bacterii in humus (pamant fertil). Astfel, structura, aerarea si viata microbiana a solului sunt imbunatatite, usurand inradacinarea ierbii.
Cu sistemul MINIGRAN oferiti peluzei dumneavoastra toate avantajele unui fertilizant organic, fertilizand solul de o maniera curata si sigura.

Produsul ar trebui folosit dupa ce ati tuns peluza sau chiar in momentul in care amenajati peluza, inainte de a semana semintele.


Produs: in Belgia
Gramaj: 5 kg
 
 
Disponibil pe stoc
 

Cod
: 160029
 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.