DUO PRO Pestrepeller - 550mp

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

138,38 RON cu TVA

DUO PRO Pestrepeller - 550mp

DUO PRO Pestrepeller este o alarma cu ultrasunete folosita pentru a alunga rozatoarele nedorite de pe o anumita suprafata. Aparatul in sine prezinta o variatie a celui mai popular dispozitiv anti sobolani cu ultrasunete din gama noastra, si anume Attack Wave Pestrepeller, model care este folosit de mii de clienti in toata Romania.

 

Fata de modelul amintit, DUO PRO Pestrepeller are incorporat si un difuzor de inalta frecventa fixa de 25kH cu emiterea de pulsuri ultrasonice (se poate vedea in partea superioara a aparatului), la care se adauga si cele doua difuzoare cu frecventa variabila de la 25.000 Hz pana la 65.000 Hz.

 

Acest model va indeparta cu succes rozatoarele nedorite de pe o raza de pana la 550 mp spatiu deschis in interior si pana la 200 mp spatiu deschis in exterior. Alarma cu ultrasunete se recomanda a fi lasata in functiune permanent - preventiv pentru a nu permite soarecilor si sobolanilor sa se intoarca in spatiile in cauza. Important! Pentru spatiile aglomerate se recomanda folosirea simultana a mai multor aparate, marindu-se eficienta.


Este necesar a se respecta regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului este semnalizata de ledul rosu aflat pe partea frontala a dispozitivului. Ultrasunetelor se reflecta de ziduri si de aceea daca doriti sa folositi dispozitivul si pentru alte incaperi (in limita spatiului de acoperire) se vor lasa usile deschise sau se va monta cate un aparat in fiecare incapere.

Date tehnice:


Alimentare: 220 V
Frecventa 25 000 - 65 000 Hz
Unghiul de propagare: 360grade
Puterea sonora: > 120 dB
Suprafata de emitere: 550 mp
Dimensiuni: diam. 119 x 98 x 88 mm
Greutate: 420 gr.

 

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                      pentru persoane fizice: 24 luniProdus in Germania
 
Cod: 000014

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.