Distrugator insecte GC 30W (100 mp), semiprofesional

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

188,71 RON cu TVA

Distrugator insecte GC 30W (100 mp), semiprofesional

Distrugatorul de insecte GC 30 este fabricat din aluminiu, are o putere de 30W (2 lampi de 15W fiecare), acesta emite raze UV pentru a atrage insectele, pe cand grilajul metalic, traversat de un curent electric cu voltaj crescut omoara instantaneu insectele.

Este recomandat sa fie folosit in special in spatii inchise (locuinte, ferme, spitale, birouri, hoteluri si baruri), oriunde exista posibilitatea de alimentare la curent electric, sa fie ferit de umezeala si de radiatii mari de caldura. 

Principalele particularitati ale modelului in cauza sunt suprafata protectoare de exceptie si usurinta curatirii si intretinerii aparatului. Nu este poluant, nu degaja substante chimice sau mirosuri si este inofensiv pentru oameni si animalele de casa, nu polueaza aerul, solul sau panzele de apa freatica.
 
Aparatul poate fi fixat de carligul aflat in partea superioara a acestuia, la o distanta de minimum 1 - 1,5 m de o alta sursa de lumina.
Daca se utilizeaza in exterior - acesta trebuie protejat in cazul ploilor.
 
 
Important!
Toate dispozitivele utilizeaza tuburi UV de cea mai inalta calitate, sunt certificate IMQ si respecta cele mai stricte standarde de siguranta si calitate ale Uniunii Europene.
Tuburi UV  gasiti la rubrica noastra de consumabile pe tot parcursul anului.
 

Aparatul are o durata medie de viata de 5 ani. 

 
 
 

Date tehnice:

Arie de actiune: aprox. 100 mp

Lampi 2 x 15 Watt UV Lamp 

Alimentare: 230V - 50Hz

Voltaj grila: 4.500 V
 
Dimensiuni: 48 x 30 x 8.5 cm
 
Unghi de propagare: 360º

 

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                      pentru persoane fizice: 24 luni
 
Cod: 170001

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.

 
Observatii:
Este o realitate faptul ca tantarii fac parte din lumea aceasta, fie ca ne place sau nu. Din fericire, in multe zone, majoritatea nu transmit boli infectioase. Singura specie de tantar din salbaticie care a fost depistata cu virusul malariei, Culex pipiens, nu e activa pe timpul zilei. De asemenea, aceasta specie are o zona limitata de zbor, masurata in zeci de metri si nu in kilometri.