Dispozitiv portabil impotriva cainilor, pisicilor, animalelor salbatice - Animal Away Plus

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

174,18 RON cu TVA

Dispozitiv portabil impotriva cainilor, pisicilor, animalelor salbatice - Animal Away Plus

Tineti la distanta cainii si pisicile cu ajutorul aparatului cu ultrasunete si senzor de miscare Animal Away Plus. Va punem la dispozitie o metoda umana, usor de utilizat si non toxica, pentru a va proteja gradinile de flori sau legume, gazonul din fata casei, terenul de fotbal sau de tenis, terasa, piscina, locul de joaca al copiilor sau orice alta zona in care nu doriti accesul animalelor ce ar putea cauza distrugeri sau mizerie.

Aparatul este destinat uzului exterior. In acest scop, carcasa aparatului este protejata de o alta carcasa suplimentara, ce actioneaza ca un scut impotriva intemperiilor, actiunii soarelui, etc. Dispozitivul este alimentat de 2 baterii de 9V, deci se poate amplasa practic oriunde, fara a fi nevoie sa intindeti prelungitoare prin curte sau sa va limitati la zonele unde sunt prize. Comercializam si un model cu adaptor, pentru informatii suplimentare, consultati colegii nostri de la departamentul de vanzari pentru disponibilitate si pret.

Pentru pornirea aparatului, in partea inferioara (sub aparat) se afla un buton cu doua pozitii, ON/OFF (ON - pornit / OFF - oprit). Pentru instalarea bateriilor, se scoate carcasa de protectie, se scoate capacul din spatele aparatului, si se conecteaza bateriile respectand polaritatea bornelor + si - . Odata conectate bateriile si pozitionat butonul de pornire in pozitia ON, aparatul va incepe detectarea miscarii dupa 30 de secunde. 

In partea frontala, dispozitivul are un senzor de miscare infrarosu (PIR). Acesta va detecta miscarea, si va declansa ultrasunetele emise de un difuzor special, capabil sa emita sunete cu frecvente peste 20.000 Hz. Senzorul infrarosu pentru detectarea miscarii creste eficienta aparatului, intrucat elimina consumul inutil al bateriilor. Astfel, aparatul va emite ultrasunete si va consuma curent doar cand va simti prezenta miscarii, in rest fiind intr-o stare de repaos, cu un consum minim, doar pentru alimentarea senzorului.

Deasemenea, tot in partea frontala, se mai gasesc doua led-uri puternice, ce vor incepe sa emita intermitent la detectarea miscarii, speriind orice animal.


Date tehnice:

Dimensiuni: 11 x 10 x 9.5 cm

Greutate: 360 g (unitatea principala + carcasa)

Alimentare: 2 x 9V sau adaptor 220V / 50Hz (adaptor inclus in pachet; pentru modelul cu stalp de plastic inclus, consultati departamentul de vanzari)

Durata start-up: 30 secunde

Frecventa: 18 - 24 kHz (aleator si continuu variabil)

Suprafata acoperita: aprox. 100 mp, in forma conica, cu deschidere la unghi de 70º, cu o distanta de detectare de maximum 12 m

Accesorii incluse:  dibluri

 


Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                    pentru persoane fizice: 24 luniCod: 000017

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.