Dispozitiv electronic de rozatoare COMBATEREA PR-500.3

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

120,74 RON cu TVA

Dispozitiv electronic de rozatoare COMBATEREA PR-500.3

 

Aparatul foloseste un efect combinat al ultrasunetelor, undelor electromagnetice si o lampa flash pentru a obtine eficienta maxima in lupta impotriva inamicilor. Ultrasunetele si lampa flash ataca atunci cand rozatoarele sunt in afara adaposturilor. Impulsuri electromagnetice raspandite prin cablurile electrice afecteaza atunci candrozatoarele sunt in adaposturile lor. Aceste lucruri afecteaza functiile lor vitale si provoaca panica printre ei. Rozatoarele inceteaza sa se hraneasca si sa se multiplice si in cele din urma parasesc zona. Forma si frecventa impulsurilor generate este in continua schimbare, pentru a evita obisnuinta rozatoarelor. Aparatul reduce si aparitia de insecte daunatoare - furnici, gandaci, paianjeni.

Conectati aparatul la sursa de alimentare 220V. Indicatoarele luminoase (blitz alternativ), indica buna functionare. Se alege una din cele trei moduri. Pentru a obtine efectul maxim permiteti unitatii sa functioneze continuu. Protejati aparatul de apa si de lumina soarelui.

Moduri de operare

 Mod 1
      
Mutati in jos comutatorul din dreapta - aparatul emite pulsuri electromagnetice si unde ultrasonice de inalta frecventa, acestea nu sunt percepute de oameni si animale.

 Mod 2
      
Mutati
in sus comutatorul din dreapta - aparatul emite ultrasunete si unde electromagnetice cu frecventa redusa. acestea sunt auzite de om si animale. Acest mod este potrivit pentru locurile care nu sunt locuite de oameni.

Flash lampa
Exista unitati suplimentare intrarii in vigoare impotriva rozatoarelor si a insectelor.
Mutati comutatorul din stanga sus pentru a porni lampa flash;
Mutati comutatorul stanga jos pentru a opri lampa flash;

Impactul preconizat
Efectul initial al operatiunii are loc dupa 10-12 zile. In aceasta perioada, veti observa, probabil, ca activitatea a crescut la rozatoare. Acest lucru este normal - sub influenta impulsurilor electromagnetice si ultrasunetelor, rozatoarele parasesc adaposturile lor si, ulterior, sediul. Apoi rozatoarele dispar aproape in intregime.

Atentie
 Nu puneti bariere in calea aparatului - aceasta reduce semnificativ efectul.

 Prezenþa de obiecte moi in camera (tapiserie, covoare, etc.) a scãzut 30-50%  eficienta. In acest caz, este necesar sa se puna inca un alt dispozitiv in camera.

 Nu folositi extensie (prelungitor) - acest lucru reduce eficienta dispozitivului.

Date tehnice:

Alimentare: 220V/50Hz
Consum de energie: 7W
Zona efectiva: 220 m2
Frecventa de operare:
      
Mod  1 = 20 - 36 kHz
      
Mod  2 = 15 - 36 kHz

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                      pentru persoane fizice: 24 luniProdus in Bulgaria
 
Cod: 110003

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Sambata. Taxa transport 15 RON.