Dispozitiv cu ultrasunete anti caini (anti latrat)

Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

218,99 RON cu TVA

Dispozitiv cu ultrasunete anti caini (anti latrat)

Dispozitiv cu ultrasunete realizat pentru alungarea cainilior. Acesta detecteaza fiecare latrat si emite semnale acustice pana la 120 dB sau ultrasonice (frecventa de 26 kHz) care alunga cainii pe o suprafata de aprox. 92 m, cu conditia ca intre aparat si animal sa nu existe obiecte. Aparatul se activeaza automat cand un caine latra, dar poate fi activat si prin intermediul unei telecomenzi de la o distanta maxima de aprox. 25 m.

Aparatul se alimenteaza cu ajutorul unui adaptor de 9V, dar are si o conexiune pentru o baterie de 9V, care poate fi utilizata pe termen scurt, atunci cand se intrerupe curentul. Telecomanda care insoteste acest dispozitiv anti caini se alimenteaza cu o baterie de 12V/23A.

Pachetul include si o husa de protectie transparenta cu ajutorul careia puteti utiliza produsul si la exterior.


Aparatul este dotat cu un senzor care detecteaza latratul cainelui si emite prin doua boxe frontale semnale acustice, sau printru-un convertor de sunete, semnalele cu ultrasunete. Pe partea frontala se afla situate doua leduri ce vor indica buna functionare a acestuia. Astfel, led-ul rosu va indica emiterea acustica, iar led-ul verde va indica emiterea ultrasunetelor.

Pentru montarea bateriei deschideti capacul compartimentului aflat in spatele aparatului si conectati o baterie de 9V, respectand polaritatea apoi inchideti compartimentul la loc. Aparatul se poate alimenta si la reteaua electrica cu ajutorul adaptorului inclus in pachet. Datorita lungimii sale de aprox. 21 m, il puteti monta practic oriunde, de preferat cat mai aproape de caine, fara sa fiti nevoiti sa utilizati un prelungitor.

Modul de operare dorit, fie ultrasunete, fie audio, se selecteaza cu ajutorul unui comutator aflat in lateral. Atunci cand doriti sa nu mai folositi aparatul mutati comutatorul pe OFF. Tot pe partea laterala a dispozitivului se afla un comutator pentru reglarea volumului. Puteti seta aparatul pe "Hi" cand animalul este la o distanta mai mare de aparat sau pe "Low" daca animalul este mai aproape. 


Pachetul include: 

- Dispozitiv anti caini cu recunoasterea latratului

- Cablu 21 m

- Baterie reincarcabila A23

- Bloc de alimentare de la retea

- Telecomanda

- Manual de utilizare

 

Date tehnice: 

Presiune acustica: 120 dB

Frecventa: 26 kHz

Tensiune de functionare: 230V / 50Hz, 9V

Dimensiuni: 170 x 125 x 35 mm

Greutate: 245 g 

Disponibil pe stoc

Garantie:  pentru persoane juridice: 12 luni

                      pentru persoane fizice: 24 luniProdus in Germania
 
Cod: 600075

 

Livrare prin curier rapid in 24h in toata tara de Luni-Vineri. Taxa transport 20 RON.